Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
24 januari 2013
Dag van de Projectontwikkeling op 23 mei 2013
Op 23 mei 2013 vindt in Den Bosch de tweede 'Dag van de Projectontwikkeling' plaats. Een evenement voor en door de leden van de NEPROM.SAMEN VERNIEUWEN EN TRANSFORMEREN
Donderdag 23 mei 2013, 1931 Congrescentrum Brabanthallen Den Bosch

aanmelden dvdp

Voor de tweede keer organiseert de NEPROM de Dag van de Projectontwikkeling. Een inspirerende en leerzame dag door en voor professionals werkzaam bij gemeenten, provincies, het rijk, beleggers, corporaties, architecten, adviseurs en natuurlijk projectontwikkelaars. Thema van de dag is het Samen vernieuwen en transformeren van de stad, van locaties en van gebouwen, maar ook van processen, van business cases en business principles en van de betrokken organisaties zelf.

dag van de projectontwikkeling 2012

Een dag waarop de gebruiker van vastgoed en van de gebouwde omgeving centraal staat: het individu, de huishoudens, de organisaties, de ondernemingen, de BV Nederland en de Nederlandse samenleving aan wie alle partners in het ontwikkel- en realisatieproces meerwaarde leveren. Op deze dag wil de NEPROM met haar partners de meerwaarde van het vakgebied projectontwikkeling – waarin de verschillende disciplines en stakeholders samenwerken – tonen, delen en versterken.

Het wordt een sprankelende en inspirerende dag, waar voor iedereen iets valt te halen en waar we samen nieuwe kansen en uitdagingen creëren en verkennen. Een dag met inspirerende sprekers van binnen en buiten de vastgoedsector en een keur aan presentaties, workshops, masterclasses, rondetafelgesprekken en spannende debatten. Een dag over praktijkervaring met het nieuwe wonen, werken en winkelen. Kortom: de Dag van de Projectontwikkeling is een trefpunt voor bestuurders en professionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken!

De dag wordt afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling.

Zie voor meer informatie over de Dag van de Projectontwikkeling de speciale website: http://www.dagvandeprojectontwikkeling.nl/

Entree

  • het volle tarief bedraagt € 395,-
  • het gereduceerde tarief bedraagt € 245,-
    geldt voor leden van IVBN, BNA, G32, De Vernieuwde Stad en overheden.
  • het studententarief bedraagt € 95,-
(alle bedragen ex. btw)

NEPROM-lidbedrijven ontvangen 5 vrijkaarten. Extra deelnemers van lid-bedrijven betalen het gereduceerde tarief. 

aanmelden dvdp

Vrijblijvend reserveren
Overweeg je om je aan te melden en wil je gegarandeerd zijn van een entreebewijs? Neem dan geheel vrijblijvend een optie. Wij reserveren je entreebewijs alvast voor je en houden contact met je over het al dan niet definitief maken van de optie. Stuur een mail met je contactgegevens naar dvdp@neprom.nl o.v.v. 'optie Dag van de Projectontwikkeling'.
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/dvdp-2012-286.jpg

Tags