Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
2 februari 2017
De DVDP leeft!
Nog ruim drie maanden te gaan, maar de eerste 150 aanmeldingen voor de DVDP 2017 zijn al binnen. Wij hebben er ontzettend veel zin in, en onze partners ook!
De Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) is inmiddels een begrip. Op donderdag 18 mei organiseren wij - samen met onze partners - voor de zesde maal dit inspirerende evenement. Dit jaar met als thema “Ruimte maken voor het Nationaal Geluk”.

Wij hebben er ontzettend veel zin in! En we zijn niet de enigen. De eerste 150 aanmeldingen zijn nu al binnen.

De DVDP biedt ook dit jaar opnieuw een uiterst gevarieerd en interactief programma, waarin naast de inspiratiesessies van buiten onze sector, de innovaties, trends en actualiteiten binnen ons eigen vakgebied ruimschoots aan bod komen. Op de DVDP maken we ook de winnaar van de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2017 bekend.

Niet alleen voor projectontwikkelaars
De DVDP is het event to be voor iedereen die werkt aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dus voor projectontwikkelaars en voor vakgenoten bij gemeenten, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties en alle andere professionele partijen. Ook voor jou zijn er redenen te over om 18 mei naar Den Bosch te komen: ontmoet vertrouwde relaties en onbekende vakgenoten, laat je inspireren en ververs je kennis.

Samen met partners
De Dag van de Projectontwikkeling wordt georganiseerd door de NEPROM in samenwerking met vele partijen en organisaties die betrokken zijn bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling. De partners voor 2017 zijn momenteel het Ministerie van BZK, het Ministerie van I&M, de G32 en IVBN (beleggers) en BNA (architecten). Onze mediapartners zijn Gebiedsontwikkeling.nuVastgoed en PropertyNL.
https://intern.neprom.nl/dvdp2017/nieuwsafbeeldingen/partners.png

Tags