Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Bestuurnieuw.jpg
Nieuws
10 september 2021
De NEPROM verwelkomt twee nieuwe bestuursleden
De NEPROM is verheugd met de komst van Heleen Aarts (Amvest) en Robert Steenbrugge (Stebru).

Voorburg, 10 september 2021

Heleen Aarts (Amvest) en Robert Steenbrugge (Stebru) zijn op 8 september officieel toegetreden tot het bestuur van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De NEPROM is verheugd met de komst van dit dynamische en enthousiaste tweetal.

Zoektocht naar een optimale samenwerking
Heleen Aarts is sinds 2018 CEO bij investment manager en ontwikkelaar van woningen en woongebieden Amvest, waar ze werkt sinds 2005. Heleen is bestuurskundige en houdt zich al haar hele carrière bezig met gebiedsontwikkeling, een vakgebied dat gekenmerkt wordt door samenwerkingsverbanden tussen publieke en private partijen. "Ik treed graag toe tot het bestuur, omdat ik de aandachtsgebieden van de NEPROM belangrijk vind. We hebben in Nederland een grote opgave in de woningmarkt. Als ontwikkelaar en belegger is het voor Amvest belangrijk om deze uitdaging samen met de overheid en marktpartijen aan te pakken In die opgave speelt de NEPROM een belangrijke rol en daar draag ik als bestuurslid graag aan bij."

Met elkaar in gesprek blijven
Robert Steenbrugge is algemeen directeur bij bouwbedrijf Stebru. Na ruim zestien jaar een begrip binnen de bouw- en vastgoedwereld. Alle inzet werd in 2019 dan ook ruimschoots beloond toen Robert tijdens de vijfde editie van de Rotterdamse Vastgoeddag werd verkozen als Vastgoedman van het jaar. "Ik ben zeer vereerd met mijn benoeming als NEPROM-bestuurslid. Een branchevereniging is onmisbaar in de toenemende complexiteit van ons werk en heel belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Ik ben trots om daar deel van uit te maken."

Met de komst van Aarts en Steenbrugge neemt de NEPROM afscheid van de bestuursleden: Allard van Spaandonk (Bouwinvest) en Job Dura (Dura Vermeer). Van hen loopt de tweede zittingstermijn binnenkort af en zodoende zijn ze niet meer herkiesbaar.