Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/MeijstersBuiten-Vogelvlucht286.jpg
Nieuws
21 januari 2015
Deelnemers Leergang Projectontwikkeling bezoeken Meyster's Buiten
In 2015 krijgen deelnemers aan de LPO een exclusieve praktijkexcursie aangeboden naar het project ‘Meyster's Buiten’ in Utrecht.

Vastgoedprofessionals die in 2015 deelnemen aan de NEPROM Leergang Projectontwikkeling krijgen als extraatje een exclusieve praktijkexcursie aangeboden naar het project ‘Meyster's Buiten’ in Utrecht.

‘Meyster's Buiten’ is een binnenstedelijk project van Heijmans, Blauwhoed en VORM in Utrecht. Tijdens de excursie nemen we deze locatieontwikkeling onder de loep. Met direct betrokkenen Marcel Sinte Maartensdijk (Heijmans), Marcel Groeneweg (Blauwhoed) en Arnold Meijer (Inbo Stedenbouw) gaan we in gesprek over het proces, de samenwerking en natuurlijk het resultaat.
 
Overigens is het docentencorps van de Leergang in de afgelopen tijd verder versterkt, door de komst van Gerard Anderiesen (Stadgenoot), Paul Diederen (DiederenDirrix Archtecten) en Philip Smits (Blauwhoed).

De volgende ronde van de Leergang start op 12 februari 2015. Hebt u interesse in deelname of is de Leergang mogelijk waardevol voor een collega? Laat het ons weten, meld u aan of neem een vrijblijvende optie.

Kijk hier voor meer informatie