Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/KleinPlaspoelpolder.jpg
Nieuws
8 november 2017
Denk mee over herontwikkeling Klein Plaspoelpolder
Tijdens de Leergang Projectontwikkeling ronde 115 denk je mee over de herontwikkeling van de deellocaties Triadome en Tribunaal.

Tijdens de Leergang Projectontwikkeling ronde 115 (start in januari 2018) denk je samen met andere deelnemers mee over de herontwikkeling van de potentiële deellocaties Triadome en Tribunaal in Klein Plaspoelpolder.

Verplaats je in de rol van een ontwikkelaar en maak een realistisch en afzetbaar ontwikkelscenario voor de locaties, dat past binnen het gedachtengoed van Klein Plaspoelpolder. Overtuig de gemeente, de betrokken klankbordgroep en de eigenaren van jouw ideeën.

30 jaar actueel
Al 30 jaar lang staat de NEPROM Leergang Projectontwikkeling garant voor actuele vakkennis. Ben jij ook op zoek naar bredere bagage op het gebied van vastgoed- en locatieontwikkeling? Dan is deze gerenommeerde leergang wellicht iets voor jou.

De Leergang Projectontwikkeling geeft je van A tot Z inzicht in het vak en in de werkwijze van de verschillende actoren die bij project- en locatieontwikkeling zijn betrokken. Niet alleen doe je veel kennis op bij de Leergang, het is ook een uitstekende versterking van je netwerk in de branche, die bijdraagt aan het begrip voor de belangen van de verschillende spelers. Je kunt je nu inschrijven voor de leergang die in januari 2018 van start gaat.

De kosten bedragen € 4250 excl. BTW voor leden en € 4950 excl. BTW voor niet leden. De kosten voor het verblijfsarrangement zijn € 1250 excl. BTW.

Meer informatie over de leergang projectontwikkeling vind je hier. Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar opleidingen@neprom.nl t.a.v. Kirsten Nielsen.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/KleinPlaspoelpolder.jpg

Tags