Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/marwin%20peeters.jpg
Nieuws
25 april 2017
Dit is de NEPROM: Marwin Peeters
Met de serie ‘Dit is de NEPROM’ willen we laten zien dat onze vereniging gemaakt wordt door actieve en gedreven mensen, werkzaam bij onze leden. Deze keer: Marwin Peeters (3W real estate).

Met de serie ‘Dit is de NEPROM’ willen we laten zien dat onze vereniging gemaakt wordt door actieve en gedreven mensen, werkzaam bij onze lid-bedrijven. En we willen professionals inspireren om met hun ervaring en expertise bij te dragen aan onze verenigingsactiviteiten.

Wie ben je?
Mijn naam is Marwin Peeters, 28 jaar oud en sinds 2012 werkzaam bij 3W real estate. Hier ben ik begonnen als trainee en vervolgens doorgegroeid tot projectmanager. Als zodanig ben ik nu actief bij de revitalisering van winkelcentrum De Barones in Breda en de herontwikkeling van winkelcentrum De Kalvertoren in Amsterdam tot de Kalverpassage. Twee toonaangevende projecten, waarbij ik er trots op ben dat ik hierbij de schakel mag vormen tussen de opdrachtgever, architect, adviseurs, aannemer en zittende en nieuwe huurders.

Wat is je betrokkenheid bij de NEPROM?
Samen met Christiaan Groeneweg (VORM ontwikkeling) heb ik in 2014 het initiatief genomen om naar de NEPROM toe stappen en onder de vlag van de NEPROM de NEPROM New Generation op te zetten. Aanleiding hiervoor was onder meer het ontbreken van een podium waar jongere vastgoedprofessionals ervaringen met elkaar konden delen. Doelstelling van de NEPROM New Generation is echter niet alleen het creëren van ontmoetingen tussen jonge vastgoedprofessionals onderling, maar ook het faciliteren van ontmoetingen met de ‘gevestigde orde’ door aan te haken bij vakgerelateerde evenementen.

In ruim twee jaar tijd is de NEPROM New Generation uitgegroeid tot een platform waar inmiddels ruim 100 jonge vastgoedprofessionals zich bij hebben aangesloten. Jaarlijks organiseert de NEPROM New Generation verschillende activiteiten, waaronder de New Gen City-tour (2015 Rotterdam & 2016 Amsterdam) en het New Gen Café op de Dag van de Projectontwikkeling.

Wat is jouw bijdrage aan de professionalisering van onze sector?
Met de NEPROM New Generation is getracht een toegankelijk platform op te zetten waarbij door aandacht voor het sociale aspect er een lage drempel ontstaat voor jonge vastgoedprofessionals om met elkaar in gesprek te gaan. De ervaring leert dat in deze gesprekken ook zaken worden gedeeld waar de jonge vastgoedprofessionals in het werkveld tegen aan lopen. Regelmatig vinden er inhoudelijke discussies plaats over aan ons vakgebied gerelateerde thema’s en de toekomst van ons vastgoedsector.

Het is mooi om te zien dat er een generatie is die alleen de tijden van tijdens en na de crisis kent en daarmee sceptisch is over bijvoorbeeld de snelheid waarmee nu bij het aantrekken van de markt door de ‘gevestigde orde’ in oude patronen wordt teruggevallen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hiermee een stukje bewustwording wordt gecreëerd dat niet alleen de professionalisering maar ook de kwaliteit van de eindproducten van onze sector ten goede komt.

Tags