Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/neprom-bestuur/3-nieuwe-bestuursleden.jpg
Nieuws
12 december 2013
Drie nieuwe leden in NEPROM-bestuur
Jaco Meuwissen (3W New Development), Patrick Joosen (Bouwfonds Ontwikkeling) en Jan van Barneveld (De Alliantie) treden toe tot het bestuur van de NEPROM.

Jaco Meuwissen (3W New Development), Patrick Joosen (Bouwfonds Ontwikkeling) en Jan van Barneveld (De Alliantie) treden toe tot het bestuur van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De ledenvergadering stemde op 11 december 2013 unaniem in met hun voordracht door het bestuur.

De drie nieuwe bestuursleden zijn de opvolgers van Rob de Jong (Leyten), Stefan Schuwer (Ymere) en Friso de Zeeuw (Bouwfonds Ontwikkeling).

Jaco Meuwissen is directeur/aandeelhouder van 3W New Development, gevestigd in Maastricht. 3W richt zich op het herontwikkelen en herpositioneren van (winkel)vastgoed. Met een betrokken en ervaren team werken zij aan de vraagstukken van vandaag en morgen. 

“In de sterk veranderde vastgoedmarkt waar kwaliteit boven kwantiteit gaat, is het vakmanschap van de ontwikkelaar meer dan ooit van belang. In het bestuur wil ik een bijdrage leveren aan het vergroten en uitdragen van de professionaliteit van de ontwikkelaar.”
Jaco Meuwissen

Patrick Joosen is directeur Bouwfonds Ontwikkeling regio midden. Bouwfonds Ontwikkeling, marktleider in de woningontwikkeling, is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. Patrick Joosen is sinds 2003 verbonden aan de Rabo Vastgoedgroep.

"Voor mij zijn twee thema’s actueel. De stedelijke dynamiek, met daarbinnen het aspect leefbaarheid in brede zin, waarbij sociaal economische aspecten, de publiek private rol en groen voor mij wezenlijke onderdelen zijn. Daarnaast de voortdurend veranderende rol met de klant, zowel in huur als in koop, en mijn rol als ontwikkelaar daarbinnen."
Patrick Joosen

Jan van Barneveld is directeur van De Alliantie Ontwikkeling, onderdeel van corporatie De Alliantie. Met vijftig medewerkers realiseert De Alliantie Ontwikkeling een jaarlijkse productie van circa 1.500 nieuwbouwwoningen in de regio’s Amsterdam, Almere, Gooi en Vechtstreek en Amersfoort.

"Ondanks de druk op de financiële middelen van de sector vindt woningcorporatie de Alliantie het belangrijk om te blijven investeren in de woningvoorraad. Of het nou gaat om investeringen in bestaande woningen of om uitbreidingslocaties: wij blijven een ontwikkelende, investerende woningcorporatie. De NEPROM en haar leden zijn voor ons belangrijke spelers in het veranderende vak van de projectontwikkelaar. Ik kijk ernaar uit om als lid van het NEPROM-bestuur samen met hen de nieuwe rol van de ontwikkelaar vorm te geven."
Jan van Barneveld

Het bestuur van de NEPROM bestaat verder uit Wienke Bodewes (voorzitter, Amvest), Arno van der Voort (Provast), Bart van Breukelen (Synchroon) en Ton Hillen (Heijmans Vastgoed).

Tags