Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
14 oktober 2020
Dudok Groep toegetreden tot NEPROM
De NEPROM verwelkomt Dudok Groep als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Dudok Groep als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Over Dudok Groep
​Dudok Groep ontwikkelt en belegt in vastgoed in de regio Drechtsteden en groot Rotterdam en richt zich op: Logistiek Vastgoed, Projectontwikkeling, Commercieel Vastgoed en Monumentaal Vastgoed. Het is hierbij cruciaal dat het vastgoed potentie heeft om ontwikkeld of herontwikkeld te worden naar een hoger kwaliteitsniveau met specifieke aandacht voor duurzaamheid.

Betrouwbaarheid, kennis van de markt, financiële draagkracht en durf hebben Dudok Groep gebracht naar haar huidige positie. Het vastgoed van Dudok Groep omvat woningen, kantoren en bedrijfshallen, in totaal 350.000 vierkante meter, voornamelijk in de omgeving van Rotterdam, Drechtsteden en Moerdijk.

Over het NEPROM-lidmaatschap
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over de NEPROM
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPRO​​​​M is in 1974 opgericht.

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/nieuwsbrief/dudok.jpg, https://www.neprom.nl/Afbeeldingen/nieuwsbrief/dudok.jpg

Tags