Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
10 september 2019
Duurzame gebiedsontwikkelingen gezocht
Ken jij een prestatie van formaat voor duurzame gebiedsontwikkeling? Op 7 november wordt tijdens het SKG Jaarcongres de winnaar bekendgemaakt, die maar liefst ook vijfduizend euro mee naar huis neemt.

Ken jij een prestatie van formaat voor duurzame gebiedsontwikkeling? De Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG) roept partijen op om hun prestatie(s) uiterlijk 1 oktober aan te melden. Zo maak je kans op de SKG Award én een bedrag van vijfduizend euro.​

Tijdens het afscheid (in 2018) van Agnes Franzen als SKG-directeur is de SKG Award in het leven geroepen. De award is een blijk van waardering voor het werk van Agnes in de ruim tien jaar als SKG-directeur. In de publicaties van Agnes ligt het accent vaak op duurzaamheid. Ook was ze betrokken bij het ontstaan van een van de grootste duurzame gebiedsontwikkelingen in Nederland: Rijswijk-Buiten. Mede daarom wordt de SKG Award uitgereikt voor de meest bijzondere prestatie in duurzame gebiedsontwikkeling.

Een project indienen voor de SKG Award? Meld dan uiterlijk 1 oktober 2019 de prestatie aan via gebiedsontwikkeling@tudelft.nl. Je kunt een persoon nomineren, maar ook een bijzondere samenwerking, project of initiatief van meerdere personen en partijen.

SKG Jaarcongres
Begin oktober selecteert de jury uit de longlist drie nominaties. Deze nominaties krijgen in de aanloop naar het SKG Jaarcongres op 7 november extra aandacht op Gebiedsontwikkeling.nu. Bovendien krijgen de drie genomineerden op het jaarcongres het podium om hun prestatie toe te lichten. De jury maakt tijdens het jaarcongres de winnaar bekend. De winnaar mag een bedrag van vijfduizend euro schenken aan een goed doel (naar keuze) waarbij de focus moet liggen op duurzaamheid of duurzame ontwikkeling.

Lees het volledige artikel​ op de website van de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling.​

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/nieuwsbrief/SKG%20versie%2010%20sep.png, SKG Award

Tags