Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
13 december 2017
DVDP 2018: Thuis in de Toekomst
Op donderdag 17 mei 2018 organiseren wij - samen met onze partners - voor de zevende maal de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch. Dit jaar met als thema ‘Thuis in de Toekomst’.

De Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) is inmiddels een begrip. Op donderdag 17 mei 2018 organiseren wij - samen met onze partners - voor de zevende maal dit inspirerende evenement in Den Bosch. Dit jaar met als thema ‘Thuis in de Toekomst’.

Thuis in de Toekomst
Projectontwikkelaars en beleggers, gemeenten en provincies, architecten en stedenbouwkundigen, en alle andere professionals werken aan de toekomst. Ze zetten alles op alles om de stenen te stapelen voor mooie huizen, winkels, kantoren en andere gebouwen. Om een mooie woonomgeving aan te leggen en om fantastische buurten en wijken te bouwen. Wij bouwen aan de toekomst! Maar uiteindelijk gaat het er om dat onze kinderen en kleinkinderen zich daar thuis voelen. Thuis, in die toekomst waar wij aan mogen bouwen.

Eerste namen bekend
We zijn zeer verheugd met de komst van Jonathan Holslag, docent internationale politiek aan de Vrije Universiteit Brussel. Misschien ken je hem uit Trouw. De Vlaamse politicoloog reist voor die krant langs de rafelranden van Europa. Hij spreekt met politici en gewone mensen om uit te vinden hoe Europa ervoor staat. Ook schreef hij columns voor Belgische en internationale bladen als de Financial Times, The Guardian, European Voice, The Wall Street Journal, The Washington Times en China Daily. Als geen ander kenschetst hij de stand van zaken in de wereld. Ook op de DVDP zal hij dat doen. Hij zoomt daarbij in op Nederland en neemt ons bovendien mee in de heruitvinding van de samenleving. “Samenleven kan pas als we opnieuw samen dromen.”

Niet alleen voor projectontwikkelaars
De DVDP is het event to be voor iedereen die werkt aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dus voor projectontwikkelaars en voor vakgenoten bij gemeenten, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties en alle andere professionele partijen. Ook voor jou zijn er redenen te over om 17 mei naar Den Bosch te komen: ontmoet vertrouwde relaties en onbekende vakgenoten, laat je inspireren en ververs jouw kennis. 

Kijk voor meer informatie op de DVDP-site en meld je hier aan.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/DVDP-overzicht.jpg

Tags