Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
25 april 2014
DVDP biedt gevarieerd programma en deelnemersveld
Het programma van de DVDP is zo goed als rond. Ook deze keer hebben we een gevarieerd aanbod voor u in petto, boordevol vernieuwing.

Het programma van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) op 15 mei is zo goed als rond. We hebben een gevarieerd aanbod voor de deelnemers in petto, boordevol vernieuwing, rond het thema ‘Ruimte voor vakmanschap en ondernemerschap'.

Duurzame innovatie prominent in hoofdprogramma
Innovatie en duurzaamheid zijn thema’s die steeds belangrijker worden, ook bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Ter inspiratie geeft de DVDP daarom het podium aan bedrijven die al langer forse stappen hebben gezet op het pad van innovatie. Zo zijn er in het plenaire ochtendprogramma keynote speeches van Alexander Collot d’Escury, CEO van Desso Group en Robert Metzke, Senior director Group Strategy & Alliances bij Philips. Beide zijn koplopers als het gaat om duurzame innovatie en hebben een grote rol gespeeld bij de verankering hiervan in hun bedrijven.

Vernieuwende ondernemers krijgen de bühne
Aansluitend op het thema ‘Ruimte voor vakmanschap en ondernemerschap’ wordt vervolgens de bühne gegeven aan innovators en vernieuwende ondernemers. Zo laten één vakvrouw en twee vakmannen pur sang zien hoe zij met hun ondernemerschap inspelen op trends en ontwikkelingen en nieuwe vragen uit de markt: Heleen Herbert werkt bij Heijmans nauw samen met kunstenaar Daan Roosegaarde aan de Smart Highway. Vincent Ariëns is één van de drijvende krachten achter het concept Seats2Meet. Job Keja is als verbindend ondernemer onder meer betrokken bij het succesvolle tijdelijk restaurant BAUT, in het voormalige Parool-kantoor in Amsterdam.

Met de blik vooruit in gevarieerd sessieprogramma
In de middag biedt de DVDP een gevarieerd sessieprogramma met kennis en oplossingsrichtingen voor de opgaven van vandaag en de uitdagingen van morgen. Gericht op nieuwe vormen van samenwerking, innovaties en nieuwe concepten - zoveel mogelijk aan de hand van concrete toepassingen en voorbeelden. Aan bod komen onder meer onderwerpen als revitalisering van winkelcentra, innovatieve woningconcepten, nieuwe vormen van nieuwbouwmarketing, herbestemming en transformatie, vernieuwing van de stadsvernieuwing en herontwikkeling van kantoren.

Het volledige sessieprogramma vindt u hier.

Een greep uit het gemêleerde deelnemersveld
Ondertussen melden de deelnemers zich volop aan. De teller is de 400 aanmeldingen inmiddels gepasseerd. We hebben een gemêleerd deelnemersveld met beslissers en professionals werkzaam bij ontwikkelaars, beleggers, gemeenten, corporaties, makelaars en architectenbureaus.

Er komen vertegenwoordigers onder meer de volgende organisaties: gemeenten Leiden, Den Haag, Tiel, Barneveld, Maastricht, Ede, Nijmegen, Breda, Rotterdam, Groningen, Alphen aan de Rijn, Voorburg-Leidschendam, Apeldoorn, Purmerend, Wageningen, Velsen, Noord-Brabant, Corio, Schiphol Real Estate, RVOB, Hal Investments, Bouwinvest, Syntrus Achmea, Amvest, Vesteda, CBRE Global Investors, Kroonenberg Groep, Boekel de Nerée, Arcadis, NautaDutilh, Poelmann van den Broek, Gijs Heutink, Lexence, Stadgenoot, Ymere, Staedion, De Alliantie, Trudo, Woonpartners, Woonstede, Pré Wonen, Eigen Haard, Wooninvest, Waterweg Wonen, KOW, KuiperCompagnons, Van den Oever Zaaijer & Partners, Kraaijvanger, RPHS, Atelier PRO, Frisia Makelaars, Boekweit l Olie Makelaars, Hallie & van Klooster makelaardij, Van Opstal O.G. Marketing , NIBC, ABN Amro, Rabo Vastgoed, AM, ASR, Heilijgers, ERA Contour, Van Wijnen, Synchroon, Kikx, Vorm, Did, Bouwfonds, Multi, ABB, Hurks, OVG, Bemog, 3W, en vertegenwoordigers van nog veel meer organisaties.

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen rond de DVDP? Kijk dan op www.dagvandeprojectontwikkeling.nl of volg ons op Twitter en Facebook.

https://intern.neprom.nl/dvdp2014/nieuwsafbeeldingen/dvdp-fotoimpressie.jpg

Tags