Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
22 april 2015
DVDP-primeur: lancering crowdfunding campagne
Tijdens de Dag van de Projectontwikkeling zal de eerste crowdfunding campagne voor een projectontwikkeling worden gelanceerd door Bouwaandeel.
Tijdens de Dag van de Projectontwikkeling op 23 april zal de eerste crowdfundingcampagne voor een projectontwikkeling worden gelanceerd. 

Het online platform Bouwaandeel zal tijdens de DVDP live gaan met een financieringsoproep voor de realisatie van een project dat zal worden onthuld tijdens een co-creatie sessie.

Tijdens de sessie zullen de ontwikkelaars aanwezig zijn om hun plan te presenteren en te vertellen over hun eerste ervaringen met crowdfunding. Ook wordt met deelnemers aan de sessie van gedachten gewisseld over de mogelijkheden van crowdfunding binnen projectontwikeling. Aan het eind van de sessie zal de crowdfundingcampagne op feestelijke wijze worden gelanceerd.

Wilt u meer te weten komen over crowdfunding en wat het voor u kan betekenen? Kom dan tijdens de Dag van de Projectontwikkeling naar de sessie Crowdfunding voor vastgoed. Het volledige DVDP-programma vindt u hier.  
https://intern.neprom.nl/dvdp2015/nieuwsafbeeldingen/precampagne%20phoenx.jpg

Tags