Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
10 juni 2016
Dwars en Wagenaar in de prijzen
Onno Dwars (VolkerWessels) sleepte in 2012 de Young Talent Award in de wacht. Die eer is dit jaar voor Jessie Wagenaar (BPD) weggelegd. Dwars mag zichzelf in 2016 wél 'Green Leader' noemen.

Jessie Wagenaar (35) is de winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016. De directeur Verkoop & Gebiedsmarketing van BPD Ontwikkeling kreeg de voorkeur boven Rebecca Haasdijk (28), property manager bij Verwey Vastgoed en Roel de Both (30), consultant Tenant Representation bij Cushman & Wakefield.

'Hoewel de andere kandidaten met name veel creativiteit lieten zien, heeft Jessie echt op alle punten geweldig gescoord. Opvallend zijn ook de digitale innovaties die zij in haar werk laat zien. Daarmee loopt ze voorop en zet ze concrete stappen naar de toekomst van het vakgebied,' zo luidde het oordeel van de jury. Wagenaar zelf kon haar geluk niet op. 'Wow!' riep ze toen haar naam werd genoemd en ze de award in ontvangst mocht nemen.

Green Leader Award 2016
Onno Dwars (VolkerWessels Vastgoed) won de Young Talent award al eens in 2012. Dit jaar is hij uitgeroepen tot de winnaar van de Green Leader Award 2016, waarvoor ook Coen van Oostrom (OVG) genomineerd werd. Deze onderscheiding is in het leven geroepen om de verduurzaming van de vastgoedsector te versnellen. Van de vijf genomineerden behaalde Onno Dwars de meeste stemmen van het publiek. Opvallend was dat hij veel waardering kreeg van een brede groep bedrijven en andere organisaties actief in de vastgoedsector.

Juryvoorzitter Maurits Groen prijst Onno Dwars als de terechte winnaar: “Als jury hadden we een ambitieus ‘schaap-met-vijf-poten’ wensenlijstje met criteria waaraan de ideale Green Leader zou moeten voldoen. En het lijkt wel alsof die eigenschappen Onno Dwars stuk voor stuk op het lijf zijn geschreven. Het is zeer positief en hoopvol dat de nieuwe generatie ‘bouwers/ontwikkelaars’ in Onno Dwars een voortrekker heeft met zo’n glasheldere visie, adequate vakkundigheid en persoonlijk initiatief en lef.”

Felicitaties voor de winnaars
Mede namens het bestuur van de NEPROM feliciteren wij Jessie Wagenaar en Onno Dwars van harte! Ze vervullen beiden een voorbeeldfunctie voor de sector.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/wagenaar-wint.jpg

Tags