Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
31 oktober 2017
E.CP toegetreden tot NEPROM
De NEPROM verwelkomt E.CP (een samenvoeging van Epicurus en Centrum Projecten). E.CP is een ontwikkelaar van vastgoed gericht op complexe opgaven op het gebied van retail, horeca en leisure.

De NEPROM verwelkomt E.CP (een samenvoeging van Epicurus en Centrum Projecten) als nieuw lid. Met deze vastgoedontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling, is wat de leden van de NEPROM bindt.

E.CP is een ontwikkelaar van vastgoed gericht op complexe opgaven op het gebied van retail, horeca en leisure, waarbij overigens woningen en parkeren ook altijd een belangrijke rol spelen. Steeds met het doel centrumlocaties nieuwe betekenis te geven.

Met een goed ingespeeld team van specialisten worden projecten namens of samen met investeerders tot realisatie gebracht. Van conceptontwikkeling tot en met realisatie. Daartoe heeft E.CP in huis een architectenteam (EUP design) en een aantal senior ontwikkelaars en projectmanagers. In totaal bestaat E.CP uit 14 medewerkers.

E.CP heeft in de voorgaande jaren o.a. gewerkt aan de metamorfose van Het Hilvertshof (Hilversum), de realisatie van het bioscoop en leisure-complex Arnhem Centraal Oost, de Pathé bioscoop in Zwolle en de herontwikkeling van Sterrenhof (Spijkenisse). Momenteel werkt E.CP o.a. aan centrumplannen in Meppel (Keyserstroom), Assen (Koopmansplein), Leiderdorp (Winkelhof), de nieuwbouw bioscoop Pathé Leeuwarden en de herontwikkeling van bioscoop Pathe Schouwburgplein in Rotterdam.

E.CP is vereerd met het NEPROM lidmaatschap en wil met haar kennis en expertise graag een bijdrage leveren aan het platform van de NEPROM.

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De NEPROM zit op dit moment in een stroomversnelling. Het afgelopen jaar heeft de vereniging al vijf nieuwe vastgoedontwikkelaars mogen verwelkomen en verwachten dat er dit jaar nog meer partijen zullen toetreden.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/ECP%20logo.jpg, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/ECP%20logo.jpg

Tags