Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
8 december 2015
Eefje Voogd Makelaardij gekozen tot Nieuwbouwmakelaar van het Jaar
De jury, onder voorzitterschap van ERA Contour directeur Bianca Seekles, had de keuze uit drie kandidaten.

De Nieuwbouwmakelaar Award, onderdeel van de jaarlijkse Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing van Vastgoed, is dit jaar gewonnen door Eefje Voogd Makelaardij uit Amsterdam. De jury, onder voorzitterschap van ERA Contour directeur Bianca Seekles, had de keuze uit drie kandidaten die door de eerste selectie waren gekomen. De andere genomineerden waren Ooms Makelaars en De Keizer Makelaarsgroep.

Eefje Voogd werd door de jury geprezen vanwege haar passie voor het vak van nieuwbouwmakelaar. Tijdens een pitch, voorafgaande aan de prijsuitreiking, vertelde de makelaar uit Amsterdam dat de markt in haar regio sterk in beweging is en dat het daarom belangrijk is om voortdurend scherp te zijn. “Je plukt de kennis van de straat om te zien wat de trends in de stad zijn.” Die kennis wordt vervolgens  gedeeld met ontwikkelaars en andere partijen die nieuwbouwwoningen willen neerzetten of bijvoorbeeld kantoren willen transformeren tot woningen.

Consultancyrol
Volgens Eefje Voogd hebben nieuwbouwmakelaars door de jaren heen meer een consultancyrol gekregen. Nieuwbouwmakelaars zijn met andere dingen bezig dan makelaars die zich alleen richten op bestaande bouw. “In het voortraject, om tot verhuur of verkoop te komen, leveren wij veel input om partijen inzicht te geven in wat het beste voor de doelgroep gemaakt kan worden.”

Volgens de makelaar uit Amsterdam is het belangrijk dat de productie van nieuwbouwwoningen in de hoofdstad, gehalveerd tijdens de crisis, fors omhoog gaat. “Er is een ernstig tekort aan woningen.”

Juryleden
De jury in de categorie Nieuwbouw bestond naast Bianca Seekles uit Jan Hein van Kampen (head of sales & marketing bij BPD Gebiedsontwikkeling), Sander ter Beek (directeur sales en marketing bij AM), Peter Appeljan (directeur Woonbeleggingen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance) en Christian van Gils (oprichter-eigenaar van CubicEyes). 


Wilt u het NEPROM-nieuws via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de tweewekelijkse NEPROM Update.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/Nieuwbouwmakelaar_van_het_Jaar_2015.jpg

Tags