Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
18 december 2014
Eerste namen 4e editie DVDP bekend
De eerste keynote sprekers die aan bod komen in het ochtendprogramma van de DVDP 2015 zijn bekend: Carlo van de Weijer (TomTom / TU Eindhoven) en Niek van Hengel (Granny’s Finest).

De DVDP is hét jaarlijkse kennistrefpunt voor vastgoedprofessionals. Ook in de komende editie krijgen innovaties en nieuwe concepten, van binnen én buiten onze sector, volop de bühne.

De eerste vernieuwers die aan bod komen in het ochtendprogramma zijn bekend. Carlo van de Weijer (Business Development Traffic Solutions bij TomTom, Director Smart Mobility aan de TU Eindhoven) neemt ons mee in de wereld van ‘smart mobility’. Hij gaat onder meer in op de vraag hoe mensen zich in de toekomst verplaatsen. Bekijk als voorproefje zijn bijdrage aan TEDxBrainport 2012: Future mobility with brains.Niek van Hengel (foto) van Granny’s Finest, afgelopen jaar uitgeroepen tot radicale vernieuwers, zal laten zien hoe een onderneming van breiende oma’s en jonge ontwerpers commercie koppelt aan maatschappelijke relevantie - én tegelijkertijd verbindingen legt tussen jong en oud.

Houd de DVDP website in de gaten voor meer updates.

Natuurlijk verwachten we ook dit jaar weer veel deelnemers vanuit onze leden. Deelnemers werkzaam bij NEPROM-lidbedrijven betalen een gereduceerd tarief van € 95,-. Zorg dat je erbij bent en meld je aan. De vertegenwoordigers van NEPROM-lidbedrijven hebben gratis toegang en ontvangen hierover binnenkort meer informatie. Aanmelden kan op de DVDP-website.

Wil je zelf graag een vernieuwing presenteren op de DVDP? Is er een onderwerp waarover je op deze dag beslist iets zou willen horen of meemaken? Laat het weten aan Paul Splinter.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/Niek-van-Hengel.jpg

Tags