Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/eindcongres%20ZEN.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/eindcongres%20ZEN.jpg
Nieuws
16 juli 2021
Eindcongres Lente-akkoord – ZEN platform
We nodigen je van harte uit om het Lente-akkoord ZEN feestelijk af te sluiten en samen vooruit te blikken naar de opgaven van de toekomst.

Op dinsdag 28 september organiseren Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en WoningbouwersNL het eindcongres van het Lente-akkoord ZEN. Het event vindt plaats in de Mauritskazerne in Ede en wordt afgesloten met een borrel. Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Het Lente-akkoord heeft in ruim 13 jaar tijd veel betekend voor het energiezuinig maken van de gebouwde omgeving. We zijn erg blij met de impact die we hebben gemaakt. En dat hadden we nooit bereikt zonder de betrokkenheid van de overheid en de leden van de betrokken brancheorganisaties. Met mooie resultaten om op terug te kijken is het tijd om het programma feestelijk af te sluiten en de blik te verleggen naar de opgaven van de toekomst.  

Om dat te vieren organiseren we een event met inspirerende sprekers waaronder Jacqueline Cramer, Diederik Samsom, Ferdi Licher en schrijfster Thalia Verkade. Samen blikken we terug maar kijken we ook vooruit: welke duurzame uitdagingen liggen er nog voor ons? Wat kunnen we leren van het Lente-akkoord met de transities die de komende jaren de agenda bepalen? Het hele programma van de dag vind je op de website van het Lente-akkoord.

Je kan je aanmelden voor het eindcongres via deze link: https://www.aanmelder.nl/eindcongres/subscribe
Tags