Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/kavish%20bulletin.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/kavish%20bulletin.jpg
Nieuws
17 mei 2022
Even voorstellen – Kavish Partiman
Per 16 mei is Kavish Partiman bij de NEPROM gestart als senior beleidsadviseur en belangenbehartiger.

Met veel enthousiasme ben ik op maandag 16 mei gestart als senior beleidsadviseur en belangenbehartiger bij de NEPROM. Ik ben Kavish Partiman, 34 jaar oud, geboren en opgegroeid in Suriname en woonachtig in het mooie Den Haag.

Na afronding van mijn middelbare school verhuisde ik op mijn 19e naar Nederland voor verdere studie en ontwikkeling. Ik ging Technische Bestuurskunde studeren aan de TU Delft en kwam gaande mijn opleiding in aanraking met de vastgoedsector. Een uit de hand gelopen bijbaantje wakkerde een passie bij mij aan voor de vastgoedbranche en alles wat daarmee samenhangt.

Al snel merkte ik dat er aan overheidszijde veel werk aan de winkel was en kandideerde ik mij voor de gemeenteraad van Den Haag, waar ik al sinds 2018 lid van ben. Met een bril op die kijkt vanuit de  samenleving naar hoe processen vlot getrokken kunnen worden en de belangen van de burger het best gediend worden, bedrijf ik mijn politiek.

Precies met deze kijk en met dezelfde gedrevenheid wil ik aan de slag voor onze leden. De tekorten op de woningmarkt zijn immens en behoeven een kordate aanpak. Projectontwikkelaars zijn daarbij een van de belangrijkste betrokkenen in het oplossen van het nijpend tekort aan woningen en bedrijfsruimte. Ik hoop als deel van deze mooie organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan het verder verbeteren van de positie van onze leden door voortdurend vanuit het perspectief van de projectontwikkelaar het gesprek aan te gaan binnen de verschillende gremia die bijdragen aan het beleid binnen onze branche.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met alle NEPROM-leden en ben beschikbaar voor een nadere kennismaking. Voor vragen, suggesties of afspraken ben ik bereikbaar op k.partiman@neprom.nl

vriendelijke groet,

Kavish Partiman


Tags