Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Yvonne.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Yvonne.jpg
Nieuws
15 februari 2022
Even voorstellen – Yvonne Wigchert
Per 7 februari is Yvonne Wigchert bij de NEPROM gestart als secretarieel / administratief medewerker voor de afdeling opleidingen.

Mijn naam is Yvonne Wigchert (58 jaar) en per 7 februari jl. ben ik in dienst getreden bij de NEPROM als administratief/secretarieel medewerker Opleidingen. Ik ben heel blij en enthousiast met deze nieuwe uitdaging.

Ik heb jarenlang de organisatie en uitvoering gedaan van NL paviljoens op internationale vakbeurzen voor MKB NL. Hierbij ook veel samengewerkt met RVO en NL Ambassades. Van 1992 tot en met 2004 ben ik werkzaam geweest bij MAB in Den Haag. Ik vind het ontzettend leuk om ook weer in contact te komen met mijn MAB collega's uit die tijd, zoals Franҫoise Deschesne en Karen Quist en de vele raakvlakken die er op het gebied van projectontwikkeling zijn.

Persoonlijk contact met collega's en externen vind ik erg belangrijk; ik ben echt een mensenmens. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen; een zoon van 26 jaar en een dochter van 23 jaar en woon in Wateringen.

Graag maak ik de komende tijd met jullie allemaal persoonlijk kennis om elkaar beter te leren kennen. Ik kijk uit naar een plezierige samenwerking met alle collega's, de NEPROM-leden, docenten en cursisten van de diverse Opleidingen.

Hopelijk spreken / zien we elkaar snel.  Ik ben bereikbaar per email : y.wigchert@neprom.nl en mobiele nummer: 06 – 40 66 99 76.

Hartelijke groet,

Yvonne


Tags