Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
30 november 2016
Event New Gen en Jong IVBN geslaagd
Na twee minicolleges gingen de jonge beleggers en ontwikkelaars aan de slag met een case over een herontwikkelingsproject in de binnenstad van Amsterdam.
NEPROM New Generation en Jong IVBN organiseerden op 24 november in het Olympisch Stadion in Amsterdam het gezamenlijke event ‘De synergie tussen beleggen en ontwikkelen’. 30 jonge en ontwikkelaars en beleggers verkenden elkaars wereld tijdens een geslaagde middag.

De bijeenkomst startte met twee ‘minicolleges’. Jaco Meuwissen, CEO 3W real estate en bestuurslid van de NEPROM, trapte af met een college over ontwikkelen. Daarna nam Dick Gort, CEO a.s.r. vastgoed en bestuurslid IVBN, het stokje over en vertelde over de rol van de belegger bij vastgoedopgaven.

Aan de slag
Na de minicolleges gingen de jonge beleggers en ontwikkelaars in kleine groepen aan de slag met een case over een herontwikkelingsproject in de binnenstad van Amsterdam. De groepen presenteerden hun resultaat met een pitch voor de jury, bestaande uit de seniors Dick Gort en Jaco Meuwissen. “Het was mooi om te zien hoe de jongere generatie beleggers en ontwikkelaars in nauwe onderlinge samenwerking binnen een uur zeer uiteenlopende, en stuk voor stuk indrukwekkende pitches neerzetten”, aldus Sieuwerd Ermerins van Jong IVBN. De deelnemers vonden het een uitdagende casus, zo constateerde New Gen’er Marwin Peeters: “Ze stonden versteld van het resultaat dat zij onder druk hebben geleverd”.

New Gen’er Christiaan Groeneweg keek tevreden terug op het initiatief van Jong IVBN om een gezamenlijk event te organiseren en vatte de middag puntig samen: “Een interactieve middagsessie met goede sprekers, leren van elkaar tijdens een hands-on case en daarnaast nieuwe vakgenoten ontmoeten. Een echte win-win!”.

NEPROM New Gen meets Jong IVBN in beeld: 


Welkom door Christiaan Groeneweg (New Gen) en Jeroen Luijks (Jong IVBN)

 
Minicollege Ontwikkelen door Jaco Meuwissen


In groepen aan de slag met de casus


Het resultaat gepresenteerd


Juryleden Gort en Meuwissen in conclaaf


De jury koppelt terug
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/IVBN-NEWGEN.jpg

Tags