Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/orient.jpg
Nieuws
27 juni 2013
Excursie-bijeenkomst De Oriënt
Op 23 mei werd het project De Oriënt in Den Haag uitgeroepen tot winnaar van de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Op 26 september gaan we ter plekke op zoek naar de succesformule.

Onlangs werd het project De Oriënt in Den Haag uitgeroepen tot winnaar van de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2013. Op 26 september gaan we ter plekke op zoek naar de succesformule. Dit doen we tijdens de bijeenkomst 'Samenwerken aan stedelijke vernieuwing' met onder meer wethouder Marnix NorderHenk Jagersma (Syntrus Achmea Real Estate & Finance), Willem Krzeszewski (Staedion) en Job van Zomeren (ERA Contour).

Het winnende project, een stedelijk woonblok in de Haagse wijk Transvaal, betreft een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, ERA Contour, Staedion en Syntrus Achmea Real Estate & Finance en DEXA Groep. De jury prees de voorbeeldige samenwerking tussen deze partijen, de betrokkenheid van bewoners en ondernemers en het bewezen succes van De Oriënt.

Excursiebijeenkomst in Julianakerk 
Voor de NEPROM aanleiding om ter plekke op zoek te gaan naar de succesformule van het project en die kennis te delen met vakgenoten die zich bezighouden met locatieontwikkeling. Op donderdagmiddag 26 september vindt in de Julianakerk in het Haagse Transvaal de excursie bijeenkomst ‘Samenwerken aan stedelijke vernieuwing’ plaats. Met direct betrokkenen van verschillende partijen wandelen we door Transvaal, bezoeken we De Oriënt en gaan er in gesprek met bewoners en ondernemers.

Toekomstperspectieven voor stedelijke vernieuwing
Voorafgaand aan de rondwandeling bespreken we met prominente sprekers kansen en perspectieven voor stedelijke ontwikkeling in de nabije toekomst. Wethouder stadsontwikkeling Marnix Norder (gemeente Den Haag) zijn visie met ons waarna Marcel Bayer (ROmagazine) in gesprek gaat met Henk Jagersma (Syntrus Achmea Real Estate & Finance), Willem Krzeszewski (Staedion) en Job van Zomeren (ERA Contour). Het volledige programma vind je hier.

Ga je met ons mee naar Transvaal?
Directeuren, bestuurders, beleidsadviseurs, projectmanagers, gebiedsmanagers en projectontwikkelaars werkzaam bij gemeenten, projectontwikkelingsbedrijven, bouwbedrijven en woningcorporaties zijn van harte uitgenodigd het programma bij te wonen.

Voor overige belangstellenden die het programma willen bijwonen bedragen de deelnamekosten € 75,- (excl. BTW).

Datum en locatie
Donderdag 26 september, 14.30-17.30 uur
Julianakerk (Atrium), Schalk Burgerstraat 217, 2572 TV, Den Haag

Aanmelden
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan Paul Splinter, NEPROM,  o.v.v. 'Excursiebijeenkomst De Oriënt 26 september'.