Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
26 maart 2024
Fiscaliteiten in de spotlight
NEPROM's actieve bedrijfsfiscalisten bespreken tijdens vergaderingen wetsvoorstellen en actualiteiten. Op 26 maart stonden onderwerpen zoals het nieuwe vastgoedbesluit en de internetconsultatie short stay op de agenda.

Wist je dat NEPROM over een zeer betrokken groep bedrijfsfiscalisten beschikt? Ze buigen zich over wetsvoorstellen, jurisprudentie en actualiteiten tijdens verschillende meetings.

Op 26 maart jl. is bijvoorbeeld gesproken over het nieuwe vastgoedbesluit, de internetconsultatie short stay (btw) en het onderwerp strafheffing overdrachtsbelasting in relatie tot de Startbouwimpuls. Als het Interdepartementale Beleidsonderzoek uitkomt, zullen we er zeker naar kijken.

Als bedrijfsfiscalist kun je deel uitmaken van deze actieve gemeenschap en meepraten over relevante beleidsstukken. Neem contact op met Nicolette Zandvliet voor meer informatie of om je aan te melden.​


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/juridische%20commissie.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/juridische%20commissie.jpg

Tags