Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/politici/laurens_ivens286.jpg
Nieuws
5 december 2017
Ga in debat met wethouder Laurens Ivens (Amsterdam) over regulering woningmarkt
Wethouder Laurens Ivens en NEPROM-voorzitter Bart van Breukelen gaan op 23 januari in debat over de Amsterdamse 40-40-20 regel.

In steeds meer gemeenten begint de toenemende regulering van vrije sector huurwoningen te spelen. Doel van de gemeenten is het creëren van meer woningen voor lage en middeninkomens.

Zo heeft de gemeente Amsterdam recent besloten dat 40 procent van alle nieuwbouw sociaal, 40 procent middenhuur en slechts 20 procent in de vrije sector ontwikkeld mag worden: de zogenaamde 40-40-20 regel.

Deze regel maakt het voor projectontwikkelaars in veel gevallen behoorlijk lastig hun projecten rondgerekend te krijgen. Ook de gemeente Utrecht wil de woningmarkt in hoge mate gaan reguleren.

Op dinsdagmiddag 23 januari treedt wethouder Laurens Ivens (Amsterdam) in gesprek met de sector. Jouw kans om hem aan de tand te voelen en het beleid na de verkiezingen te beïnvloeden! Meer informatie over het programma vind je op Vastgoedmarkt

Aanmelden voor deze bijeenkomst, waar ook NEPROM-voorzitter Bart van Breukelen spreekt, kan door een mail met daarin jouw gegevens te sturen aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ''Bijeenkomst 40-40-20''. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen 295 euro excl. BTW.

NEPROM-leden krijgen 100 euro korting en betalen dus slechts 195 excl. BTW.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/politici/laurens_ivens286.jpg

Tags