Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/opleidingen/professionalisering.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/opleidingen/professionalisering.jpg
Nieuws
23 september 2020
Gezocht: leden voor Commissie Professionalisering
In verband met de uitbreiding van de Commissie Professionalisering is de NEPROM op zoek naar enkele nieuwe leden.

De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is in 1974 opgericht om een goede samenwerking te bevorderen tussen overheid en projectontwikkelingsmaatschappijen. De NEPROM doet dit onder meer door het aanbieden van opleidingen waarbij professionalisering van het vak Projectontwikkeling hét uitgangspunt is.

In verband met de uitbreiding van onze Commissie Professionalisering zijn wij op zoek naar:

leden voor de Commissie Professionalisering  

die 3 keer per jaar wil meedenken over het professionaliseren van de branche. We vergaderen bij de NEPROM in Voorburg. De Commissie Professionalisering bestaat momenteel uit 6 leden die op directie- of managementniveau werkzaam zijn bij een van de NEPROM-lidbedrijven.

Wat ga je onder meer doen?

  • Je denkt mee over de mogelijkheden om de NEPROM te positioneren als kwaliteitskeurmerk. Wat zijn voor – en nadelen van een kwaliteitsregister, verplichte bij- en nascholing of een onafhankelijk online scholingsplatform? Zijn er nog andere middelen die we kunnen overwegen tbv een kwaliteitskeurmerk? Vraagstukken waar we de antwoorden nog niet op hebben, maar in deze commissie verder met elkaar willen uitdiepen.
  • Je denkt mee over niewe opleidingen en cursussen die bij kunnen dragen aan het professionaliseren van de branche.
  • Je bespreekt samen met de andere commissieleden, indien hier aanleiding voor is, de evaluaties van de bestaande NEPROM opleidingen (Leergang Projectontwikkeling,  Masterclass Conceptontwikkeling en enkele kortere cursussen) en reikt ideeën aan ter verbetering of aanpassing. Ook kan het voorkomen dat we een beroep doen op uw netwerk met betrekking tot het aanvullen van de docententeams.
  • Je treedt namens de NEPROM op als een van de juryleden tijdens de eindpresentaties van de Leergang Projectontwikkeling. Dit doe je tenminste 1x per jaar en vaker als jou dat schikt.

Wie zoeken wij?

  • Je bent werkzaam bij een NEPROM-lidbedrijf op directie- of managementniveau en je hebt affiniteit met opleiden en creëren van ontwikkelruimte voor (je) het medewerkers. Daarnaast wil je graag een bijdrage leveren aan het professionaliseren van de branche.
  • Je hebt bij voorkeur een van de opleidingen van de NEPROM gevolgd.
  • Je hebt een relevant netwerk van professionals werkzaam in het vastgoed.
  • Je bent op de hoogte van de actualiteit rondom vastgoed en projectontwikkeling. 
  • Je bent op de hoogte van de onderwijs- en opleidingen die gerelateerd zijn aan vastgoed en projectontwikkeling.

Vertegenwoordiger NEPROM New Gen
We zijn ook specifiek op zoek naar iemand die een actief lid is van de NEPROM New Gen. Je legt dan binnen de bovenstaande profielschets het accent op datgene wat voor de New Generation belangrijk of bruikbaar is.

Heb je belangstelling voor deze rol?

Je kunt je belangstelling kenbaar maken door het sturen van een mail met daarin een toelichting op je interesse naar Sandra Beekmans, manager Professionalisering via s.beekmans@neprom.nl. Heb je nog vragen over deze rol dan kun je contact opnemen met Sandra Beekmans op 06-55 15 5329. 

Meer weten over de opleidingen van de NEPROM? Hier vind je informatie over de NEPROM opleidingen en cursussen.

Tags