Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
19 juli 2023
Gezocht: Marketing- en Communicatiemedewerker
NEPROM is op zoek naar een Marketing- en Communicatiemedewerker voor het nieuwe toonaangevende platform voor het kopen en huren van nieuwbouwwoningen; Nieuwbouw.nl.

Ben jij redactioneel sterk en heb jij kennis van en/of affiniteit met verkoop/marketing in de woningmarkt? Solliciteer dan naar deze leuke en veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief, ondernemerschap en persoonlijke groei. 

Bedrijfsprofiel:
Nieuwbouw.nl wordt het toonaangevende platform voor het kopen en huren van nieuwbouwwoningen. NEPROM (de vereniging van projectontwikkelaars) en Xitres (vastgoed IT-specialist) werken samen aan de totstandkoming van Nieuwbouw.nl dat op 1 september 2023 wordt gelanceerd. Op Nieuwbouw.nl vinden woningzoekenden een uitgebreid aanbod aan nieuwbouwwoningen, gecombineerd met relevante informatie en actualiteiten over nieuwbouw.

Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar een gedreven en redactioneel sterke marketing- en communicatiemedewerker voor 32-40 uur per week. In deze functie krijg je de kans om de marketing- en communicatiestrategie voor ons ambitieuze platform te ontwikkelen en implementeren. Je hebt volop ruimte voor eigen initiatief, ondernemerschap en persoonlijke groei.

Verantwoordelijkheden en taken:

 • Medeverantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van de content- en marketingstrategie van het platform.
 • Waarborgen van de uitvoering van het content- en marketingplan, waarbij we de contentstrategie volgen om de merkidentiteit en propositie van Nieuwbouw.nl te behouden en versterken.
 • Gezamenlijk strategieën ontwikkelen en uitvoeren van campagnes in nauwe samenwerking met verkoop- en verhuurmanagers van aangesloten ontwikkelaars en beleggers om het bereik en gebruik van Nieuwbouw.nl te vergroten.
 • Voeren van hoofdredactie over de content voor de website en nieuwsbrieven in samenwerking met externe redacteuren.
 • Opzetten en beheren van socialemediakanalen en aansturen van een extern bureau voor online campagnes.
 • Bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van het platform om de juiste informatie over nieuwbouw te bieden.
 • Gezamenlijk analyseren van statistieken met betrekking tot de website en sociale media om optimalisatiemogelijkheden te identificeren.
 • Onderhouden van contacten met bestaande partners in de markt, zoals ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, makelaars, enzovoort.
 • Informeren van professionals over Nieuwbouw.nl en het vergroten van de bekendheid van het platform.

Functie-eisen:

 • Afgeronde relevante opleiding op HBO/WO-niveau.
 • Je kunt goed omgaan met de uitdagingen die gepaard gaan met het opstarten van een nieuw platform en hebt plezier in het vormgeven van zowel het platform als jouw rol daarin.
 • Ervaring met CRM-systemen, mailprogramma's en affiniteit met nieuwe softwareprogramma's.
 • Kennis en ervaring op het gebied van social- en online contentmarketing.
 • Ervaring met Google Analytics en e-mailmarketing. Ervaring met SEO is een pluspunt.
 • Ervaring met Photoshop is een pluspunt.
 • Kennis van en/of affiniteit met verkoop/marketing in de woningmarkt/vastgoedontwikkeling.
 • Zelfstandig kunnen werken en tevens een teamspeler zijn.
 • Ondernemend, nauwkeurig, creatief en communicatief vaardig.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Uitstekende redactionele vaardigheden.
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

Aanvullende informatie:
Nieuwbouw.nl is een opkomend platform en de functie evolueert mee met de ontwikkelingen. Afhankelijk van jouw ervaring, interesses en ambities zijn er mogelijkheden om de functie verder uit te bouwen, zoals het geven van voorlichting op (woon)beurzen, het organiseren van evenementen of het opzetten van een consumentenpanel.

Als marketing- en communicatiemedewerker bij Nieuwbouw.nl treed je in eerste instantie in dienst bij NEPROM, de vereniging van projectontwikkelaars. Uiteindelijk zal je overgaan naar de nieuwe stichting van Nieuwbouw.nl, die onder de hoede valt van NEPROM. Het betreft een tijdelijk contract voor een jaar, met de intentie om een vaste aanstelling te bieden. Bruto salarisindicatie: € 3.500 - € 4.500 (bij 40 uur per week). Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. Het NEPROM-team, gevestigd in Voorburg, bestaat uit 16 enthousiaste medewerkers. NEPROM-leden zijn professionele opdrachtgevende bedrijven, waaronder projectontwikkelaars, bouwondernemingen, vastgoedbeleggers, woningcorporaties en vastgoedfinanciers. 

Interesse?
Stuur een overtuigende motivatiebrief en je cv  z.s.m. maar in ieder geval vóór 28 augustus 2023 aan Jan Fokkema, directeur NEPROM, via info@neprom.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margriet Schepman via 070 - 387 91 04 of Jan Fokkema (070 386 62 64).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/nieuwbouw.nl.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/nieuwbouw.nl.jpg

Tags