Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
17 oktober 2018
Herhaling studiereis naar Tallinn en Helsinki
​Afgelopen juni is de NEPROM met een groep van 60 deelnemers naar Tallinn en Helsinki geweest. Gezien de vele positieve reacties die we hebben ontvangen wordt de reis naar Tallinn en Helsinki nogmaals georganiseerd.

​Afgelopen juni is de NEPROM met een groep van 60 deelnemers naar Tallinn en Helsinki geweest. Gezien de vele positieve reacties die we hebben ontvangen wordt de reis naar Tallinn en Helsinki nogmaals georganiseerd. Op de eerste plaats voor degenen die in dienst zijn bij NEPROM-lidbedrijven en afgelopen juni niet meekonden. Daarnaast zijn ook collega’s werkzaam bij niet-leden welkom.

De nieuwe reis vindt plaats van 22 tm. 24 mei 2019. Net als bij de voorgaande studiereizen gaat het om een echte werkreis, met een vol en informatief programma (concept). De kosten bedragen  1850 voor NEPROM-leden en 2150 euro voor niet-leden. Bij de reissom zijn in elk geval vluchten, overnachtingen, transport, maaltijden en excursies inbegrepen. Deelnemers dienen zelf voor een eventuele reis- en annuleringsverzekering zorg te dagen.

Kosteloos annuleren kan tot 4 januari 2019. Daarna worden de gemaakte kosten in rekening gebracht. Gezien de belangstelling voor deze reis en het beperkt aantal plaatsen, vragen we je om je vóór 1 maart aan te melden, maar vol = vol.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Margot Meijerink o.v.v. 'NEPROM herhalingsreis Tallinn Helsinki' .

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/events/20180705-studiereis.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/events/20180705-studiereis.jpg

Tags