Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
22 december 2017
Hoe werkt het NEPROM-integriteitsbeleid in de praktijk?
Op 22 maart organiseert de NEPROM een Linking and learning event over hoe het NEPROM-integriteisbeleid werkt in de praktijk.

Wil jij (als nieuw lid) bijgepraat worden over het integriteitsbeleid van de NEPROM? Over wat het behelst en hoe je het moet implementeren? Of heb je behoefte te sparren met jouw collega’s over hun aanpak? Ontmoet elkaar dan ter gelegenheid van het Linking and Learning event: 'Hoe werkt het NEPROM-integriteitsbeleid in de praktijk?

We hebben gezamenlijk een groot belang bij een professionele, transparante en integere vastgoedsector. Als onderneming en als sector kun je daarom niet anders dan voortdurend je uiterste best blijven doen. Stakeholders zoals gemeenten en consumenten verwachten dit ook.

Daarom nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan ons Linking and Learning event: 'Hoe werkt het NEPROM-integriteitsbeleid in de praktijk?' 

Datum: donderdag 22 maart 2018
Tijdstip: inloop 14.00 uur/aanvang 14.30 uur
Afsluiting/borrel: rond 17.30 uur
Locatie: Rosarium, Amsterdam 

Kernwaarde
Integriteit is één van de kernwaarden van de NEPROM. Nieuwe leden worden daarop getoetst. Voor de leden van de NEPROM is het vanzelfsprekend dat zij een actief integriteitsbeleid voeren. Belangrijke elementen daarin zijn onder andere een bedrijfseigen, professionele gedragscode, het bijhouden van een transactieregister, het periodiek verantwoording afleggen over het gevoerde integriteitsbeleid en het zich onder toezicht stellen van een onafhankelijke commissie Gedragscode. Mede door haar integriteitsbeleid is het NEPROM-lidmaatschap een kwaliteitsstempel. Gezamenlijk zetten we ons er voor in om die stempel steeds meer waarde in de praktijk te geven.

Elkaar informeren en stimuleren
Actief integriteitsbeleid vergt ook: elkaar informeren, stimuleren en bevragen in verenigingsverband. Dat geldt voor alle NEPROM-leden, en in het bijzonder voor de partijen die we recentelijk welkom hebben mogen heten. Dat is de reden dat we dit Linking and Learning event organiseren.

Hier hoor je van collega-ondernemingen (opnieuw) wat het integriteitsbeleid van de NEPROM inhoudt, wat het in de praktijk behelst en hoe je het kunt implementeren en onderhouden. Tijdens het event kun je sparren met jouw collega’s over hun aanpak. Op deze manier praten we elkaar bij en helpen we elkaar verder!

We zijn verheugd dat Bouwinvest, Amvest, BPD en de Commissie Gedragscode inhoudelijke bijdragen leveren aan deze sessie. Zij pakken verschillende onderdelen van het beleid bij de kop aan de hand van hun eigen ervaringen. Tijdens de bijeenkomst gaan we onder andere in op de volgende onderwerpen: 

  • met wie doe ik zaken en hoe screen ik mijn zakenpartners?
  • hoe zet je een transactieregister op en wat moet daarin worden bijgehouden? 
  • welke andere verplichtingen kent de gedragscode?

Kortom: een bijeenkomst die jouw onderneming niet mag missen. Meld je aan door een e-mail te sturen naar Margot Meijerink (070 - 337 03 32) onder vermelding van: aanmelding linking and learning event.

Wil je meer informatie? Mail of bel dan met Nicolette Zandvliet (070 -3370 335).
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/linkinglearning.png

Tags