Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
2 februari 2023
In vogelvlucht langs 2022
Lees mee over alle onderwerpen waar de NEPROM actief bij betrokken is geweest en de belangrijkste feiten en cijfers van 2022.

In dit overzicht nemen we je in vogelvlucht mee langs de belangrijkste feiten en cijfers van onder andere de NEPROM-website en -bijeenkomsten. Via het overzicht ‘Lobby en NEPROM-inbreng’ blikken we terug op de belangrijkste onderwerpen waar de NEPROM in 2022 actief bij betrokken is geweest. Denk aan bijvoorbeeld de regulering middenhuur, de Omgevingswet, het Didam-arrest en de regionale woondeals.  

NEPROM Jaaroverzicht.jpg

Het jaar van de omslag 
2022 was het jaar waarin we covid-19 achter ons lieten en waarin we opnieuw de verbinding met elkaar op konden zoeken. Dat deden we in groten getale tijdens vele fysieke bijeenkomsten, waaronder de DVDP met ruim 900 deelnemers. Het was op vele vlakken ook een enerverend jaar. De oorlog in Oekraïne, hoge inflatiecijfers, de energiecrisis, toenemende bouwkosten, de stagnerende nieuwbouwproductie en nieuwe wet- en regelgeving zorgden voor turbulente tijden met de nodige uitdagingen. Toch sloten we het jaar af met vertrouwen in de toekomst. In elke uitdaging ligt tenslotte ook een nieuwe kans. 
 
Veel leesplezier gewenst en laat ons weten wat je ervan vindt! 

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/jaaroverzicht%20(2).jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/jaaroverzicht%20(2).jpg

Tags