Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
22 augustus 2012
Inschrijven voor Landelijke Nieuwbouwdag
Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal (Niki.nl), NVB en NEPROM organiseren op zaterdag 22 september voor de zevende keer de Landelijke Nieuwbouwdag.

Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal (Niki.nl), NVB en NEPROM organiseren op zaterdag 22 september voor de zevende keer de Landelijke Nieuwbouwdag. De vorige edities leverden concrete verkopen, opties en geïnteresseerden op voor nieuwbouwwoningen. Het is vooral de gezamenlijke uitstraling en de PR die het evenement tot een succes maken.

De Landelijke Nieuwbouwdag is een krachtig instrument om in deze moeilijke tijd het publiek beter bekend te maken met de vele voordelen van een nieuwbouwwoning. Marktpartijen worden opgeroepen om nieuwbouwprojecten bij aan te melden en deze open te stellen op zaterdag 22 september van 11.00 uur tot 15.00 uur. Deelname kan voor 500 euro per project.

De beide brancheverenigingen van de projectontwikkelaars, NEPROM en NVB, ondersteunen de Stichting LNP bij de organisatie. Vanuit de database van de website Niki.nl zullen alle projecten die meedoen aan de Landelijke Nieuwbouwdag automatisch worden ‘doorgeplaatst’ naar de website Nieuwbouwdag.nl, zodat de consument eenvoudig zijn keuze kan maken.

Meer informatie en aanmelden via Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal (070-3004370) of direct via het online formulier

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/nieuwbouwdag.jpg

Tags