Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
16 mei 2014
Inspirerende 3e editie Dag van de Projectontwikkeling
De quote van de dag kwam van Alexander Collot d'Escury. "Als het in het tapijt kan, kan het in alle sectoren. Dus ook in vastgoed."
De quote van de dag kwam van keynote spreker Alexander Collot d'Escury (CEO Desso Group). Doelend op creatieve, duurzame innovatie en samenwerking zei hij: "Als het in het tapijt kan, kan het in alle sectoren. Dus ook in vastgoed." 

De 3e editie van de Dag van de Projectontwikkeling, die plaatsvond op 15 mei in Den Bosch, was voor de deelnemers in alle opzichten een inspirerende dag. Vertegenwoordigers van gemeenten en provincies, beleggers, architecten, bouwers, en natuurlijk projectontwikkelaars kwamen bijeen om gezamenlijk te ervaren hoe innovatieve professionals de branche vooruitstuwen. Door anders te kijken, door van de gebaande paden af te wijken, en door nieuwe concepten te ontwikkelen. Het was leerzaam, het was inspirerend en het was ook gezellig en druk. Ruim 500 bezoekers wisten de weg te vinden naar de Brabanthallen. 

Op de DVDP-website vind je een terugblik in de vorm van presentaties van een groot aantal sprekers en verslagen van diverse sessies.

Een foto-impressie (fotograaf Jean van Lingen) 
   
  

  

 

 
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/dvdp%202014/keynote-dvdp2014.jpg

Tags