Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
7 november 2018
Inzicht in data van jezelf en van anderen?
De NMA-tool is ontwikkeld door ontwikkelaars, voor ontwikkelaars en geeft inzicht in de woningdata die zijn opgeslagen in de database van Het Nieuwbouw Platform.

Vraag jij je ook wel eens af voor welk bedrag die nieuwbouwwoningen nou te koop stonden? Of ben je op zoek naar een vierkante meter prijs? Of de doorloopsnelheid van een project?

Zijn dit vragen die jij of je collega’s hebben? Antwoorden op dergelijke vragen vind je met de Nieuwbouw Marktanalyse tool, ofwel NMA-tool. De tool is ontwikkeld door ontwikkelaars, voor ontwikkelaars en geeft inzicht in de woningdata (o.a. woningtype, prijs en oppervlakte) die zijn opgeslagen in de database van Het Nieuwbouw Platform.

Je kunt een inlogaccount aanvragen voor de NMA-tool bij Het Nieuwbouw Platform. Als jouw bedrijf nog geen abonnee is, kun je (gratis) een proefabonnement afsluiten voor twee maanden, waarbij je ook tijdelijk toegang krijgt tot de tool. Bel met Het Nieuwbouw Platform (070 - 30 04 370) voor het aanvragen van een account, een abonnement of meer informatie.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/data.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/data.jpg

Tags