Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Jan%20Snel%20website.png, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Jan%20Snel%20website.png
Nieuws
9 juli 2020
Jan Snel toegetreden tot NEPROM
​De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Jan Snel als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

​De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Jan Snel als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Over Jan Snel
Jan Snel is een toonaangevende, internationaal opererende onderneming met meer dan 60 jaar ervaring in modulaire en geïndustrialiseerde bouw. Jan Snel heeft ruim 350 medewerkers en vestigingen in Montfoort, Hulst, Eemshaven, Vlaardingen, Sint-Niklaas (België), Bochum (Duitsland) en Huddersfield (Engeland).

Afgelopen jaren realiseerde Jan Snel onder andere op het terrein van huisvesting voor studenten en arbeidsmigranten al tal van kwalitatief hoogwaardige huisvesting. Dat is ook de reden waarom directeur-eigenaar Harry van Zandwijk aansluiting bij de NEPROM heeft gezocht. Van Zandwijk: “Jan Snel wil met zijn innovatieve modulaire bouwmethodologie en continu proactieve projectontwikkeling een bijdrage leveren aan het huisvestingstekort. De komende jaren zullen we onze ontwikkelactiviteiten verder uitbreiden, ook wat betreft reguliere woningbouwprojecten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze modulaire wijze van bouwen, waardoor we niet in jaren, maar in maanden denken en waarbij we de CO2-uitstoot met de helft reduceren. Kortom slimmer, sneller en schoner bouwen in vergelijking tot traditionele bouw. ”

Over het NEPROM-lidmaatschap
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over de NEPROM
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPROM is in 1974 opgericht. Meer informatie is te vinden op de website www.neprom.nl.