Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
6 september 2017
Juridische cursus helpt bij beheersen van risico's
In deze NEPROM-cursus maken onze docenten je wegwijs in de meest elementaire en belangrijke aspecten van het contractenrecht en de bouwregelgeving, met de focus op de projectontwikkelingspraktijk.

Tweedaagse cursus Juridische Aspecten van Projectontwikkeling

Als projectontwikkelaar is het soms lastig de risico’s of gevolgen van  juridische kwesties die lijken te spelen goed in te schatten. In deze cursus maken docenten je wegwijs in de meest elementaire en belangrijke aspecten van het contractenrecht en de bouwregelgeving, met de focus op de projectontwikkelingspraktijk.

Je leert waar je bij een project op moet letten, waar de juridische en fiscale valkuilen zitten en hoe je jezelf het beste tegen de risico’s kunt indekken. Met deze basiskennis ben je binnen je vakgebied (nog) beter in staat om de risico’s te signaleren en te beheersen.

Wanneer: 14 en 28 november 2017
Tijd: 9.00 – 17.00 uur
Locatie: Utrecht
Docenten: Georg Huith (Pels Rijcken), Karin Quist (Quist Legal), Anne-Marie Klijn (Nauta Dutilh), Jan Verbaan (Deloitte) en Evelien Bruggeman (IBR)
Kosten: 995 euro excl. btw voor leden en 1295 euro excl. btw voor niet NEPROM leden

Kijk hier voor meer informatie over de cursus.

Aanmelden kan door een email te sturen aan opleidingen@neprom.nl o.v.v. 'Aanmelding Cursus Juridische Aspecten  najaar 2017' met hierin  jouw contactgegevens.

Heb je vragen over de opleidingen, neem dan gerust contact op met Sandra Beekmans (070-387 84 63).

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/Justitia.jpg

Tags