Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/jeroen-suijkerbuijk.jpg
Nieuws
17 juni 2014
Kalliste toegetreden tot NEPROM
De NEPROM verwelkomt een nieuw lid: Kalliste Woningbouwontwikkeling B.V. uit Naarden.

De NEPROM verwelkomt een nieuw lid, Kalliste Woningbouwontwikkeling B.V. uit Naarden. Met de toetreding wordt de verandering die de NEPROM als vereniging van ontwikkelaars doormaakt ook in haar ledenbestand steeds meer zichtbaar.

Kalliste is een zelfstandige onderneming, onderdeel van de Giesbers Groep, gespecialiseerd in het samen met potentiële kopers en huurders ontwikkelen en haalbaar maken van woningbouwprojecten. Toonaangevende projecten van Kalliste zijn onder meer Wonen aan het Twiske in Oostzaan (transformatie van een bedrijfslocatie), De Verborgen Tuin te Rotterdam (uitleggebied) en Hof van Heden te Nijmegen (binnenstedelijke inbreiding). Deze projecten zijn alle ontwikkeld met en door kopers volgens het vraag gestuurde WijzerWonen-proces van Kalliste.

Jeroen Suijkerbuijk, directeur van Kalliste: “Het succesvol ontwikkelen van locaties waarbij in korte tijd een gebied wordt getransformeerd tot een unieke en inspirerende woonwijk, waar mensen nu en in de toekomst graag willen en kunnen wonen, geeft ons voldoening. Wij doen dit reeds 15 jaar aan de hand van onze visie: Als ieder individu UNIEK is moet zijn WONING dat ook kunnen zijn. Om hierin succesvol te blijven zijn het continu verbeteren van proces, product en de landelijke ontwikkelcondities noodzakelijk; innovatie in onze branche is hierbij onmisbaar. Het lidmaatschap van NEPROM is dan ook een logische stap om actief bij te kunnen dragen aan de innovatie in de branche en verbetering van landelijke ontwikkelcondities.”
 
De NEPROM verandert
Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. Voorheen had de NEPROM de naam de vereniging van de grote ontwikkelaars te zijn, maar de vereniging verandert en heeft het lidmaatschap ook opengesteld voor professionele opdrachtgevers die minder omvangrijk zijn.

Het NEPROM-bestuur wil dat de vereniging ook de innovatieve kracht benut van vernieuwende initiatieven die zich manifesteren buiten de traditionele vastgoedpartijen. Dat sluit tevens aan op de ambitie van het bestuur om de kennis en ervaring van de ontwik-kelingsector in den brede een stem te geven richting politiek, bestuur, vakgemeenschap en maatschappij.

De NEPROM is met meer partijen in gesprek om tot de vereniging toe te treden. Zij heeft voor minder omvangrijke ondernemingen een aangepaste contributiebijdrage ingevoerd om daarmee ook die drempel te slechten.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/jeroen-suijkerbuijk.jpg

Tags