Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
31 oktober 2018
Kennisportaal Constructieve Veiligheid
Om het vernieuwde Kennisportaal Constructieve Veiligheid onder de aandacht te brengen worden er vier voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

Om het vernieuwde Kennisportaal Constructieve Veiligheid onder de aandacht te brengen worden er vier voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

Op het kennisportaal Constructieve Veiligheid is alle beschikbare kennis over het realiseren van veilige constructies gebundeld en op een eigentijdse manier beschikbaar gemaakt voor iedereen die met deze materie te maken heeft.

Tijdens vier voorlichtingsbijeenkomsten zullen (afwisselend) Prof. Dr. Ir. S Wijte en ir. H. Borsje nog eens het belang benadrukken van een goede voorbereiding van bouwprojecten met het oog op constructieve veiligheid. Over de achtergronden, werkwijze en toepassing word je vervolgens snel en vakkundig bijgepraat door de initiatiefnemers van het kennisportaal.

De data en lokaties zijn:

- 26 november Eindhoven, Vestiging ROYAL HAKONINGDHV
- 27 november Almere, Gemeente huis Burgerzaal
- 29 november Zwolle, ProRail
- 5 december Den Haag Rijksvastgoedbedrijf

Je kunt je hier inschrijven, of stuur een mail met je naam en keuze van voorlichtingsdag naar info@kpcv.nl. Deelname is gratis, wees er snel bij met inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/constructieve-veiligheid.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/constructieve-veiligheid.jpg

Tags