Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
20 december 2018
Kerstgroet 2018
Namens het bestuur en de medewerkers van de NEPROM hele fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar toegewenst. Van 24 december t/m 1 januari is het bureau gesloten.

​​De NEPROM blikt terug op een mooi en succesvol 2018. Dit jaar brachten we onder andere het vernieuwde Handboek Projectontwikkeling uit, ontvingen we meer dan 650 deelnemers op de Dag van de Projectontwikkeling, presenteerde de NEPROM de investeringsstrategie voor Duurzame Verstedelijking ‘Thuis in de Toekomst’, werd onze Leergang Projectontwikkeling gemiddeld beoordeeld met een 8.1 en hebben in totaal 148 deelnemers onze Leergangen en Masterclasses gevolgd.

In 2019 gaan we ongetwijfeld weer een aantal mooie mijlpalen bereiken. Zo gaan op 16 mei 2019 de DVDP-deuren weer open. De aanmeldingen voor de Dag van de Projectontwikkeling stromen al binnen.

Voor nu wensen we u namens het bestuur en de medewerkers van de NEPROM hele fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar. Van 24 december t/m 1 januari is het bureau gesloten.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/Kerstgroet2018NEPROM.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/Kerstgroet2018NEPROM.jpg

Tags