Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/de-remise.jpg, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/de-remise.jpg
Nieuws
25 oktober 2017
Keystone Vastgoed BV toegetreden tot NEPROM
Keystone Vastgoed BV is in 2003 opgericht door Caspar Diepenhorst en Ramon Hermans. Beiden hebben vanuit verschillende disciplines veel ervaring opgedaan met commercieel vastgoed.

Voorburg, 25 oktober 2017

De NEPROM verwelkomt Keystone Vastgoed BV als nieuw lid. Met deze vastgoedontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Keystone Vastgoed BV is in 2003 opgericht door Caspar Diepenhorst en Ramon Hermans. Beiden hebben vanuit verschillende disciplines veel ervaring opgedaan met commercieel vastgoed. Keystone Vastgoed BV werkt zoveel mogelijk met vaste partners voor wat betreft makelaardij, financiering, realisatie en beheer. Keystone Vastgoed BV is onder meer bekend van diverse kantoorontwikkelingen zoals Papendorp in Utrecht, Bedrijfspark Hoogoorddreef in Amsterdam Zuid-Oost, de herontwikkeling van het voormalige hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Vijzelstraat in Amsterdam en meerdere transformaties naar wonen (Leiden en Nieuwegein) en Cartesiusdriehoek Utrecht (1e  fase  ca. 350 woningen).

Keystone Vastgoed BV wil door middel van haar lidmaatschap bij de NEPROM haar kennis en netwerk vergroten. "Ons lidmaatschap bij de NEPROM is een kwaliteitstempel voor Keystone Vastgoed BV", aldus Caspar Diepenhorst, Directeur.

De NEPROM vernieuwt
Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. Voorheen had de NEPROM de naam de vereniging van de grote ontwikkelaars te zijn, maar de vereniging verandert en heeft het lidmaatschap ook opengesteld voor een nieuwe generatie professionele projectontwikkelaars, waarbij ook de contributiestructuur is aangepast.