Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/BENG-logo-website286x190.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/BENG-logo-website286x190.jpg
Nieuws
4 juni 2020
Kijk alles terug van het ThuisCongres BENG
Het ThuisCongres 'BENG! Zo doe je dat' van 26 mei was een zeer geslaagd experiment. Kijk nu alle videoregistraties en verslagen terug.

​Het ThuisCongres 'BENG! Zo doe je dat' van 26 mei was een zeer geslaagd experiment. We mochten meer dan 600 bezoekers verwelkomen, in 9 parallelsessies met 30 sprekers en chat-beantwoorders.

Kijk nu alle videoregistraties en verslagen terug. Helaas bleken de definitieve BENG-rekenresultaten op het allerlaatste moment toch nog niet voldoende beschikbaar te zijn. Vervelend, want om deze reden was dit congres al eerder uitgesteld. De rekenresultaten houd je van ons tegoed! Het komende half jaar ondernemen de vier brancheverenigingen van het Lente-akkoord (NEPROM, NVB-Bouw, Bouwend Nederland, BZK en Aedes), nog de nodige activiteiten om de bouwwereld te informeren over BENG en zeer energiezuinige nieuwbouw met de bewoner als uitgangspunt. Wil je hier automatisch van op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan voor onze nieuwsflits.