Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
9 april 2013
Kijken in de keuken van de concurrent
Onder de noemer ‘Kijken in de keuken van de concurrent’ vertelden drie NEPROM-leden tijdens de ledenvergadering van 6 maart jl. over veranderingen in hun business modellen.

Verslag NEPROM-ledenvergadering d.d. 6 maart 2013

Onder de noemer ‘Kijken in de keuken van de concurrent’ vertellen drie NEPROM-leden over de veranderingen in hun business modellen en strategieën: Ronald Huikeshoven (AM), Yvonne van Mierlo (Blauwhoed) en Ton Hillen (Heijmans).

De veranderingen zijn ingrijpend. Vroeger waren ‘harde’ competenties bepalend voor het vakmanschap: technische kennis om woningen te maken met een goede bouwkundige kwaliteit, met goede plattegronden, procesmanagement en rekenen. Die competenties zijn nu een randvoorwaarde. Net als bijvoorbeeld de uitgebreide kaartenbak vol met geslaagde projecten, waar Blauwhoed om bekend staat. Daarnaast zijn ‘zachtere’ competenties, zoals luisteren en samenwerken, nu onmisbaar.

download het verslag

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/kijkje-in-de-keuken.jpg

Tags