Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
27 september 2018
Kom naar de bijeenkomst Stedelijke Transformatie!
De programmabijeenkomst op 9 oktober staat in het teken van samenwerking. Zowel in het plenaire programma als in de werksessies komen verschillende aspecten van samenwerking aan bod.

Het programma Stedelijke Transformatie loopt nu ruim een half jaar. In deze periode zijn in themasessies de eerste stappen gezet om te doorgronden wat de dilemma’s zijn bij gebiedstransformaties.

Dwars door alle thema’s en projecten heen zijn samenwerking en vertrouwen van groot belang om gebiedstransformaties tot stand te brengen. De programmabijeenkomst op 9 oktober staat daarom in het teken van samenwerking. Zowel in het plenaire programma als in de werksessies komen verschillende aspecten van samenwerking aan bod. Denk aan benodigde competenties, omgaan met spanningen tussen de eigen organisatie en het samenwerkingsverband en het inbouwen van prikkels voor goede samenwerking.

Het ochtendprogramma bestaat uit een aantal themasessies, met daarin onder meer de volgende onderwerpen: de nieuwe Reiswijzer Gebiedsontwikkeling, parkeren en mobiliteit en onrendabele toppen. Op de website van het programma Stedelijke Transformatie vind je meer informatie over de bijeenkomst.

De programmabijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij één van de deelnemende projecten. Omdat marktpartijen hierbij nog onvoldoende aangesloten zijn, roepen wij je van harte op om deel te nemen aan de programmabijeenkomst en de themasessies. Je kunt je aanmelding met een korte motivatie richten aan Wendy van Schie. Uiteraard hopen we dat je zelf ook een project aanmeldt en actief aan het programma gaat deelnemen!

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/StedelijkeTransformatie286.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/StedelijkeTransformatie286.jpg

Tags