Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
30 augustus 2017
Kom naar de NEPROM New Gen City Tour in Utrecht
De NEPROM New Generation, het netwerk van jonge ontwikkelaars, organiseert op 5 oktober a.s. de jaarlijkse New Gen City Tour.
De NEPROM New Generation, het netwerk van jonge ontwikkelaars, organiseert op donderdag 5 oktober 2017 de jaarlijkse New Gen City Tour. Na de succesvolle tours in Rotterdam en Amsterdam gaan we nu naar Utrecht.

Ben jij een jonge, enthousiaste ontwikkelaar en neem je graag samen met ons nieuwe vastgoed- en gebiedsontwikkelingen in Utrecht onder de loep? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: newgeneration@neprom.nl.

Programma
Het programma voor de City Tour staat in de steigers en het belooft een veelzijdige dag te worden. We starten het programma om 10.00 uur in hartje Utrecht (Standskantoor, CU2030) met presentaties van NS Stations en de Gemeente Utrecht. Ook dit jaar verkennen we de stad op de fiets en worden we onderweg meegenomen door Blauwhoed (Meyster’s Buiten) en Janssen de Jong (De Stadstuin) alvorens we terug in het centrum eindigen voor het diner.

Kosten

Net als altijd proberen we de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden. Het zal opnieuw een kostendekkende bijdrage zijn. Voor deze City Tour is er een gelimiteerd aantal plekken. 

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering na deze periode is het totale deelnamegeld verschuldigd.

Nog geen lid van NEPROM New Generation?
Ben jij een jonge enthousiaste ontwikkelaar, niet ouder dan 35 jaar? Of wil je in jouw bedrijf jonge professionals de ruimte geven om ervaringen te delen met jongeren uit andere organisaties? Stuur een mail aan newgeneration@neprom.nl met naam, bedrijf en contactgegevens en sluit je aan bij de NEPROM New Generation.
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/New%20Gen%20in%20de%20Kalvertoren286.jpg

Tags