Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
20 oktober 2016
Kom op 3 november naar het ZEN-festival!
Op 3 november organiseren de Lente-akkoord partners een groots festival rond Zeer Energiezuinige Nieuwbouw in de voormalige veemarkthallen in Den Bosch.

Op 3 november organiseren de Lente-akkoord partners een groots festival rond Zeer Energiezuinige Nieuwbouw in de voormalige veemarkthallen in Den Bosch. Zet de datum alvast in uw agenda, en kom ook naar Den Bosch om deze bijzondere dag mee te beleven.

Over vijf jaar is alle nieuwbouw (bijna) energieneutraal of energieleverend. Dat is onontkoombaar. En een enorme kans. Voor de bewoner. Voor de samenleving. Maar vooral ook voor de bouwer, de corporatie, de belegger en de projectontwikkelaar! We zitten midden in een kentering, waarbij de kennis bij de aanbieders en de mindset van de bewoners razendsnel aan het veranderen zijn.

Kom daarom naar het ZEN-festival op donderdag 3 november en zie, hoor en leer van collega’s, koplopers en trendsetters waar we als sector staan en waar we heen gaan. Deel kennis, inzicht en praktijkervaring op het gebied van concepten, technieken, financiering, bewonersgedrag, marketing, verkoop en wet- en regelgeving.

Ontmoet collega’s en vakgenoten uit de hele bouwketen in het ZEN-café. Inspireer elkaar in de ZEN-ideeën-carrousel. Hoor van slimme marketeers en verkopers hoe het hun gelukt is om de energiekwaliteit van de woning tot uniek selling point te maken. Ontdek slimme producten en diensten op de Innovatie-expositie. Leer alles over normen en wetgeving, over NOM en BENG, EPV en LTV.

Het ZEN-festival is een initiatief van Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB, de partners in Lente-akkoord Zeer Energiezuinige Nieuwbouw. Het ZEN-festival is voor hun leden, maar óók voor architecten, de toeleverende industrie, installatietechnische bedrijven en adviseurs. Kortom voor iedereen binnen de bouw- en vastgoedsector die onderdeel wil zijn van de oplossing!

Aanmelden

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/ZEN-festival.jpg

Tags