Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/vakoverleg.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/vakoverleg.jpg
Nieuws
3 mei 2022
Korte terugblik Vakoverleg Verkoopmanagers – 14 april
Amber Kaaijk (marketing & communicatie, Bewust Nieuwbouw) blikt kort terug op het Vakoverleg dat plaatsvond op 14 april bij het nieuwbouwproject Wisselspoor in Utrecht.

Op donderdag 14 april kwamen de deelnemers van het Vakoverleg bij elkaar voor de vergadering en de rondleiding bij het nieuwbouwproject Wisselspoor in Utrecht.

De vergadering startte bij De Bovenbouwwerkplaats Wisselspoor, een voormalig spoorweg gerelateerd bedrijventerrein. Het gebouw is compleet getransformeerd naar een beschikbare werkruimte van totaal 1.400 m2 voor creatieve bedrijvigheid. Een enorme ruimte, waar wij met een klein gezelschap mochten vergaderen.

Nadat de punten op de agenda waren besproken, kreeg de groep een rondleiding van Paul Roodnat door dit 'stoere stukkie stad'. In Wisselspoor vind je allerlei verschillende en verrassende woningen. Voor ieder wat wils kun je stellen. De architecten zijn hard aan het werk geweest, want de woningen zijn gebouwd in  unieke vormen en van bijzondere materialen. Daarnaast wandelden we door een toekomstig stadspark en de autoluwe straten. Bewoners konden gebruikmaken van de gezamenlijke parkeergarage inclusief elektrische deelauto's.

Het was bijzonder om dit karaktervol en uniek gebied te mogen bezoeken. We hopen in de toekomst het project nogmaals te mogen bezoeken, wanneer het volledig is opgeleverd.

Ook het Vakoverleg bijwonen?
Het Vakoverleg bestaat uit verkoopmanagers die werkzaam zijn bij de leden van de NEPROM. De onderwerpen die op de agenda staan zijn vaak actuele vraagstukken die interessant zijn om kennis van te nemen en om over gedachten van te wisselen. Daarnaast bezoeken we vaak een project of krijgen we presentatie om dieper in te gaan op bepaalde materie. De agenda staat ook altijd open voor aanvulling of suggesties.

Wil je dus ook graag aanschuiven bij het Vakoverleg? Neem dan contact op met Amber Kaaijk via a.kaaijk@neprom.nl. Hopelijk tot snel!        

Tags