Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
7 november 2018
KuiperArnhem toegetreden tot NEPROM
KuiperArnhem is blij met het NEPROM lidmaatschap. Algemeen directeur Bob Winters vindt dat het lidmaatschap dient om kennis met elkaar te kunnen delen.

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt KuiperArnhem als nieuw lid. Met deze ontwikkelende bouwer versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Over KuiperArnhem
KuiperArnhem is opgericht in 1902. In ruim honderd jaar groeide het familiebedrijf uit tot een zelfstandig ontwikkelende bouwer. “Wij richten ons, vanwege de vergrijzing en de veranderingen in het zorglandschap, sterk op toekomstige bewoners met een (latente) zorgvraag. Iedereen is aan het zoeken naar goede oplossingen. Wij vinden daarbij dat je niet alleen moet kijken naar de specifieke vastgoedonderdelen, maar ook heel nadrukkelijk naar de exploitatie daarvan en niet alleen de exploitatie van het vastgoed, maar ook de zorgexploitatie.”, aldus Maarten Kamp, senior ontwikkelaar KuiperVastgoed.  Daarnaast houdt KuiperArnhem zich bezig met onderwerpen die te maken hebben met verduurzaming.  “Circulariteit is een onderwerp dat van groot belang is voor ons bedrijf en de maatschappij als geheel”, aldus Bob Winters, algemeen directeur KuiperArnhem. 

Het NEPROM lidmaatschap
KuiperArnhem is blij met het NEPROM lidmaatschap. Bob Winters is van mening dat het lidmaatschap dient om kennis met elkaar te kunnen delen. “Als je kennis deelt, krijg je kennis terug. Het is een manier om onszelf te profileren, meer kennis te vergaren en elkaar als leden te kunnen helpen.” KuiperArnhem probeert de organisatie verder uit te breiden en daar hoort ook bij dat je actief bent in je netwerk en daaraan meer beleggers, collega-ontwikkelaars en financiers weet toe te voegen. In het komende jaar wil KuiperArnhem onderzoeken wat de NEPROM allemaal voor mogelijkheden heeft en ontdekken  waar voor hen de kansen liggen. “We willen in ieder geval deelnemen aan het overleg van de Commissie Duurzaamheid en de Commissie Woningmarkt om op een actieve manier kennis te delen en te borgen.” 

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen en is continu aan het vernieuwen.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/KuiperArnhem.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/KuiperArnhem.jpg

Tags