Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
18 december 2018
Lammert Kamphuis spreker op DVDP 2019
De eerste plenaire spreker voor de DVDP 2019 is bekend. We zijn zeer verheugd met de komst van Lammert Kamphuis op de Dag van de Projectontwikkeling 2019.

Voor het leven is er geen generale repetitie. Je hebt slechts één kans. Gelukkig zijn grote denkers je voorgegaan en kun je bij hen terecht voor wijze raad. Filosoof Lammert Kamphuis onderzoekt al jaren bij bedrijven, op festivals, congressen en in workshops hoe filosofen ons kunnen bijstaan in het alledaagse leven.

Geïnspireerd door al deze gesprekken schreef Lammert Kamphuis het boek ‘Filosofie voor een weergaloos leven’. Hij neemt je mee langs de meest behulpzame inzichten voor ons werkende leven.

Zo helpt Schopenhauer je om creatief te blijven, Diogenes je om je niet te veel aan te passen en de Nederlandse filosoof Huizinga prikkelt je om te blijven spelen in je werk.

Tijdens deze interactieve lezing word je uitgedaagd om zelf meteen aan de slag te gaan met inzichten en gedachte-experimenten, zodat je nieuwe perspectieven krijgt op je eigen leven. Laat je verrassen door deze toegankelijke manier van filosoferen en ga met een verfriste geest terug naar huis!

In 2019 organiseert de NEPROM voor de achtste keer de Dag van de Projectontwikkeling. Noteer 16 mei 2019 alvast in je agenda en meld je hier aan.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/LammertKamphuis286.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/LammertKamphuis286.jpg

Tags