Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Ledenvergadering.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Ledenvergadering.jpg
Nieuws
17 november 2022
Ledenbijeenkomst bij project Domus living Houthaven
Tijdens de ledenbijeenkomst werd een bezoek gebracht aan project Domus living Houthaven in Amsterdam. Een project van Synchroon en Shift Architecture Urbanism.

​Op woensdag 16 november vond de ledenbijeenkomst plaats in Amsterdam bij het project Domus living Houthaven. Domus Living is een innovatief woonconcept dat Synchroon samen met Shift Architecture Urbanism heeft ontwikkeld. Het bevat micro-appartementen die met een slim ontwerp heel ruimtelijk zijn.

Wezenlijk onderdeel van het concept vormt de focus op community voorzieningen zoals een gemeenschappelijke huiskamer, een kookstudio, een logeerkamer en een gemeenschappelijk dakterras. Domus Living Houthaven is het eerste project waarin dit concept is gerealiseerd. Tijdens de ledenbijeenkomst gaf Synchroon een presentatie en vervolgens kregen de leden een rondleiding door het project. 

Daarna volgde een interactieve ledenvergadering met veel ruimte voor het stellen van vragen over verschillende actualiteiten, zoals: huurregulering, stikstof, regionale woondeals en het NEPROM reputatieonderzoek. Twee bestuursleden, Tobias Verhoeven en Phillip Smits, zijn herbenoemd voor hun tweede termijn als bestuurslid bij de NEPROM. 

De volgende ledenvergadering zal plaatsvinden op 18 januari; de nieuwjaarsbijeenkomst. 

Tags