Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/politici/joost-moller.png
Nieuws
5 februari 2013
Leergang projectontwikkeling in trek bij gemeenten
De NEPROM Leergang projectontwikkeling is al decennia lang een gewaardeerde opleiding. De afgelopen jaren is de mix van deelnemers steeds bonter geworden.

De NEPROM Leergang projectontwikkeling is al decennia lang een gewaardeerde opleiding. Aanvankelijk vooral met deelname vanuit projectontwikkelaars maar de afgelopen jaren is de mix van deelnemers steeds gemêleerder geworden.

Met name door een toenemend aantal deelnemers vanuit woningcorporaties en gemeenten, die ook voor hun dagelijks werk een duidelijke toegevoegde waarde zien in de leergang. Dat geldt ook voor Joost Möller (foto), wethouder Ruimtelijke Ordening in Tilburg.

"Voor mij als wethouder was de leergang uiterst nuttig. Ik begrijp nu veel beter wat de belangen zijn van ontwikkelaars, beleggers en corporaties. Ik snap nu veel beter waarom ze dingen doen en op welke manier ze redeneren en rekenen. Dit helpt mij enorm om gebiedsontwikkelingen sneller, beter en voor alle betrokkenen financieel gunstiger te realiseren."

Naast Tilburg waren er de afgelopen jaren deelnemers van gemeenten als Zwolle, Amersfoort, Leeuwarden, Vlissingen en Gorinchem maar ook voor deelnemers uit kleinere gemeenten als Bloemendaal, Maassluis en West Maas en Waal bleek de leergang aantrekkelijk.
 
Een verrijking voor de leergang want dankzij deelnemers met verschillende achtergronden en belangen worden de diverse invalshoeken van het veld van projectontwikkeling nog beter belicht.

Jaarlijks start er in het voorjaar en najaar een nieuwe ronde van deze compacte opleiding waarin projectontwikkeling van A tot Z wordt belicht door de beste praktijkdocenten. De volgende ronde start op 14 februari. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie.