Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/opburen.jpg
Nieuws
15 januari 2014
Leergang Projectontwikkeling jubileert in 2014
Onze befaamde Leergang Projectontwikkeling bestaat 30 jaar: beslist een volwassen opleiding dus, maar wél jong van geest, praktijkgericht en actueel.

Onze befaamde Leergang Projectontwikkeling bestaat 30 jaar: beslist een volwassen opleiding dus, maar wél jong van geest, praktijkgericht en actueel. Sinds 1984 hebben zo'n 2500 professionals de opleiding gevolgd.

Het jubileum zal op verschillende momenten gevierd worden. Zo organiseren wij later dit jaar voor alle oud-deelnemers een feestelijke jubileumbijeenkomst met een boeiend inhoudelijk programma.

Verder organiseren we voor deelnemers aan de komende ronde, die op 13 februari start, een aanvullende praktijkexcursie naar het project 'Op Buuren' in Maarssen. Dit was in 2013 één van de genomineerde projecten voor de NEPROM-prijs voor Locatieontwikkeling.

Tijdens de excursie nemen we deze geslaagde locatieontwikkeling onder de loep. Met direct betrokkenen van de gemeente Stichtse Vecht, KondorWessels Projecten en Bouwfonds Ontwikkeling gaan we in gesprek over het proces, de samenwerking en natuurlijk het resultaat.

Voor de komende LPO-ronde zijn nog plaatsen beschikbaar. De Leergang Projectontwikkeling bestaat uit vier 3-daagse blokken (donderdagmiddag t/m zaterdagochtend). De data van de volgende ronde zijn 13 t/m 15 feb, 13 t/m 15 mrt, 10 t/m 12 apr, 8 t/m 10 mei 2014. Kijk voor meer informatie, aanmelden of voor het nemen van een vrijblijvende optie op www.neprom.nl/lpo.

Belangstelling voor de jubileumbijeenkomst?
Meer informatie over de jubileumbijeenkomst van de Leergang Projectontwikkeling vindt u binnenkort op deze website. Bent u oud-deelnemer van de Leergang en wilt u op de hoogte blijven van deze jubileumbijeenkomst? Stuur dan een email aan opleidingen@neprom.nl o.v.v. 'Belangstelling jubileumbijeenkomst LPO'.