Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Summercourselpo.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Summercourselpo.jpg
Nieuws
15 april 2020
Leergang Projectontwikkeling Summercourse
NEPROM organiseert in de zomer de Leergang Projectontwikkeling Summercourse. Startdatum is 29 juli 2020.

​NEPROM organiseert in de zomer de Leergang Projectontwikkeling Summercourse.

Tijdens de bouwvak in de zomer is vaak de werkdruk minder hoog. Een mooie tijd om daarom eens na te denken over je eigen ontwikkeling. De NEPROM organiseert om die reden in de zomermaanden de Leergang Projectontwikkeling Summercourse. Ben jij ook op zoek naar bredere bagage op het gebied van vastgoed- en locatieontwikkeling en wil je dit in een relatief korte periode ontwikkelen? Dan is deze Summercourse wellicht iets voor jou. De Summercourse start op 29 juli.

Niet alleen doe je tijdens de Summercourse veel kennis op, het is ook een uitstekende versterking voor je netwerk in de branche die bijdraagt aan het begrip voor de belangen van de verschillende spelers. De Leergang Projectontwikkeling biedt deze rugzak die je van a tot z inzicht geeft in het vak en in de werkwijze van de verschillende actoren die bij project- en locatieontwikkeling zijn betrokken. Ruim 20 specialisten uit de praktijk van publieke en private zijde zetten al hun kennis en ervaring in om jou te inspireren en wegwijs te maken. De kennis die wordt opgedaan wordt bovendien direct toegepast in een casusopdracht die gedurende de leergang in groepen wordt gemaakt.

Tijdens deze Summercourse zullen we rekening houden met de maatregelen die vanuit het RIVM en de overheid genomen worden omtrent het coronavirus. Wij zullen dan ook bij de indeling van de lokalen en tijdens de lunches en diners voor 1,5 meter afstand zorgen.

Klik voor meer informatie en om je aan te melden.