Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
21 september 2023
Leergang Stedelijke Transformatie
Vanaf 3 november a.s. gaat de eerste editie draaien van een nieuwe leergang speciaal voor professionals die zich bezighouden met stedelijke gebiedstransformatie.

De leergang Stedelijke Transformatie biedt inhoudelijk en procesmatig inzicht in transformatieopgaven en leert deelnemers verschillende sturings-, organisatie- en financieringsvormen herkennen en toepassen op de (eigen) praktijk.  

 
Het programma omvat twaalf weken met om de week een fysieke bijeenkomst. Tijdens deze lesdagen komen experts uit wetenschap en praktijk aan het woord, worden inspirerende transformatiegebieden bezocht en ga je in gesprek met direct betrokken professionals. Daarnaast is er veel ruimte voor groepswerk en voor een persoonlijke eindopdracht, om zo de impact van het geleerde op je eigen praktijk maximaal te maken.   

 
Deze leergang is een samenwerking tussen het Programma Stedelijke Transformatie (waarvan NEPROM mede-initiatiefnemer is) en de SKG Leerstoel Gebiedsontwikkeling van de TU Delft.  
 
De leergang richt zich op overheden, vastgoedpartijen, ontwerpers, adviseurs én stadmakers. Start vanaf 3 november 2023. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je hier.  


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/stedelijke%20transformatie.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/stedelijke%20transformatie.jpg

Tags